Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mással beszélget a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mással beszélget a párom nektek ez oké lenne?

Figyelt kérdés

Körülbelul 2 hettel ezelott a baratnom ( menyasszonyom) elkezdett beszelgetni egy sraccal, aki a kozeli barban dolgozik (1-2x talalkoztunk vele amikor beultunk oda, illetve ha setaltatjuk a kutyat mindig kiszalad kutyazni) a beszelgetesbol egyertelmu, hogy a srac tobbet akar mint a kutyankat simogatni nehanapjan, ezt megemlitettem a baratnomnek, hogy nem igazan tetszik, hogy olyan szingli sraccal beszel, aki egyertelmu mit akar. Kepeket ker, mit csinalsz, mi a terved, ha mentek setalni a kutyaval akkor szolj( csatlakozna gondolom). Baratnom szerint ez teljesen oke, es mit szamit, hogy a srac mit akar, ha o nem akar tole semmit, csak elhulyeskedni, mert O amugy is baratkozos tipus, ha meg olyat csinal akkor ugy is tudtara adja, hogy nem palya. Ebbol veszekedes lett, nyilvan tamadassal vedekezett.

Miota beszel ezzel a sraccal, munka elott leviszi a kutyat setalni (arrafele van a bár, amerre menni szoktunk kutyaval) , ez is fura, mivel eddig sose vitte le munka elott setalni, inkabb pihent, erre az volt a magyarazat, hogy delutan meleg van, meg faradt, csak pisilni viszi le a kutyat es munka elott mennek nagyobb kort.. Mielott beszelgettek volna, ez eszebe se jutott egyebkent.

Regebben volt mar egy hasonlo beszelgetos sztori munkatarsaval, akkor melyponton volt a kapcsolatunk, de akkor is hazudozason kaptam, innen ered ez a bizonytalansag.

Ötlet? Hagyjam rá, lesz ami lesz?

2022. júl. 8. 19:32
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%
Tényleg mindenkire féltékeny vagy?
2022. júl. 8. 22:43
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem magát kéne védenie meg kimagyarazni, hogy miért neki van igaza...

A páromat zavarja valaki, teljesen jogosan. Én szeretem a párom, tehát nem fontosabb az a par 15 perc, mint a párom erzesei, bizalma felém.

Ha már ennyire kitart mellette ezek ellenére is, akkor ő is akarja és nem akar lemondani róla, még érted sem.

15 perc alatt is lehet csókolózni, flörtölni, olelgetni stb egyébként. Nem tisztel téged ez nyilvánvaló sajnos. Úgy érzi bármit megtehet veled.

Én elmondanam, hogy nekem ez fáj, azért mert ezzel a viselkedessel zöld lámpát ad a sracnak és teged néznek hulyenek mindketten, neked ez megalazo, megkered szépen, hogy kerulje el a gyereket. Együtt kutyaztok, masik iranyba setaltattok.

Ha nem, akkor sajnos szakitanod kell. Nem a srac miatt, hanem mert semmibe veszi az érzéseidet, a jovotoket.

2022. júl. 8. 22:45
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként nem baj a barátkozás olyannal, aki szintén csak és kizarolag barátkozni akar.

De akkor se kell minden jottment fickoval leallni. Baratnozzon, aztan ha tarsasagon belül pasikkal is jóba lesztek ti, kozosen, akkor semmi gond.

2022. júl. 8. 22:47
 24/25 A kérdező kommentje:
21: nem, de amikor egyertelmu mit akar valaki, akkor az zavar.
2022. júl. 8. 22:55
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Ebből bizony félrekrás lesz,csak egy kis idő kérdése
2022. júl. 8. 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!