Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van párom és mással beszélgetek?
Egy hülye r.bancnak érzem magam. Párommal távkapcsolatban vagyunk, minden nap beszélünk fb-on és hétvégente együtt vagyunk. Rajta kívül nem beszélgetek másokkal, barátaim sincsenek. Rajta kívül nincs senkim.
Nekem hiányzik a társaság, az, hogy legyenek barátaim es másokkal is beszélgessek, ne mindig csak vele.. ő a munkahelyén is beszélget másokkal, én meg a auliban is hallgatok, mert nincsenek barátaim ott se és kiközösítettek.
Neten próbálok ismerkedni, barátkozni. Akivel most beszélek, az fiú és szerintem kezd többet érezni. Mit mondjak neki, hogy ne bántsam meg?
Jól.esik úgymond, hogy mástól is figyelmet kapok, nem csak a páromtól. De így unalmas az életem, mikor.nem vagyunk együtt. Szeretem a páromat és nem csalnám meg, csak olyan rossz, hogy amikor nem.beszélünk, mert dolga van vagy játszik, akkor én unatkozom..
Olyan nyomorultnak érzem magam. Ti sem beszélgettel senkivel, se lányokkal, főleg nem fiúkkal, ha van párotok?
Mit csináljak?
De beszélgetni kell.
Kell legyen 1 legjobb barátod, bff-ed.
Meg kell a hobbid terén 2-3 haver.
És 1-2 munkatárs. És lógj velük együtt.
A párod is.
Nincsenek barátnőid?!
Bele fogsz bolondulni majd. En ugyanezt csináltam anno. Meg is bántam jó nagy marha voltam. Mindenkit kizártam az életemből egy hülyegyerek miatt. Csak vele beszéltem. Ugyanugy ahogy te.
Azzal nem csalod meg ha mással is beszelgetsz rajta kivul. Gondolom nem olyan dolgokról beszélnél mással.
A gyereknek meg mond meg van barátod es te cssak barátkozni akarsz:
Beszélgess másokkal is nyugodtan...nem kell azt gondolni, h megcsalod a barátod. Ez teljesen természetes, közösségre, barátokra vágyunk. Ha úgy érzed, h ő többet akar, akkor mond meg neki, mert lehet h később rosszabb lesz neki koppanni... Először ismerkedhetsz a neten is, h egy kicsit visszajöjjön az érzés, hogyha már régen beszélgettél, hátha utána élőben könnyebben megy majd, hisz ettől is el lehet szokni...
24 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!