Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon a párom mással is rendszeresen beszélget, úgymond szédít mást?
Figyelt kérdés
Egyelőre távkapcsolatban nagyon szép szerelemnek indult. Személyes találkozó után persze, úgy ismerkedtünk meg. Három hónap múlva már nem lesz többé távolság köztünk. Ám az utóbbi időben úgy vettem észre, hogy állandóan az instagramon aktív a kis zöld állapotjelzője. Amikor nekem ír messengeren, majdnem minden esetben aktív instán is, akármikor is beszélünk. Mondhatom, hogy a nap folyamán egész nap kapcsolatban vagyunk, kis szünetekkel. Akár hajnali órákban is, és most már figyelem, de minduntalan aktív az említett oldalon. Mire véljem a dolgot?? Lehetséges, hogy ki akarja élvezni még az életet amíg nem leszünk fizikailag együtt? Pár napja azt írta, csak velem szokott beszélgetni... Hogyan tudhatnám meg, hogy mi az igazság? Pár napja azt írta, hogy csak velem beszélget. Ha valami nincs rendben, ha nem szavahihető, akkor részemről bármennyire is fáj, de lezárom, de biztosnak kell lennem. De lehet, csak paranoid vagyok..2020. máj. 3. 10:01
1/8 anonim válasza:
Benne van a pakliban, de rossz hírem van. Ezt nem tudod kideríteni, főleg ilyen távolról.
2/8 anonim válasza:
Zárd le! Mindegy mi vagy. Ha lezárod egyből kiderül.
3/8 A kérdező kommentje:
Úgy érzem felőröl, és valamit muszáj tennem, lehet egy teljesen bagatell dolog van mögötte, de emiatt, amit a második válaszoló írt, nem zárom le. Valaki tud esetleg mondani valamit? Hogy lehetne a végére járni?
2020. máj. 3. 12:01
4/8 anonim válasza:
Adj neki ultimátumot és biztos, hogy lépni fog. Mást nem nagyon tehetsz.
5/8 anonim válasza:
A távkapcsolat nem kapcsolat, már ott elvaltáztad, h belementél! Miss idiot
6/8 anonim válasza:
7/24-ben figyeled és mindig zöld?
7/8 A kérdező kommentje:
5/6 menj máshová sértegetni, mondjuk ahová gondolom, nem jogosít fel az ilyen megnyilvánulás a névtelenség burkában! Ha ezt csinálod személyesen is másokkal, akkor sajnálom a környezeted!
6/6 Nem 0-24-ben lesem, csak éppen a nap túlnyomó részét beszélgetéssel töltjük, munka híján a jelen helyzetben... S mióta feltűnt amit feljebb ecseteltem (egy hete), azóta nézem a beszélgetéseink során az aktivitását, de sokszor akkor is, amikor kezemben van a telefon. Tökre nem erről szól szerintem a kérdésem, mikor-hányszor-minek nézegetem... Semmi építő szándék sincs ezekben a kommentekben, mint az utolsó kettő... Akkor meg minek írtok?
2020. máj. 5. 00:18
8/8 A kérdező kommentje:
AZ utolsó kommentemben az 5/6-os hozzászólót az ötödik hozzászólóra értettem és a 6/6-ost a hatodik hozzászólónak címeztem!
2020. máj. 5. 00:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!