Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mással beszélget a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mással beszélget a párom nektek ez oké lenne?

Figyelt kérdés

Körülbelul 2 hettel ezelott a baratnom ( menyasszonyom) elkezdett beszelgetni egy sraccal, aki a kozeli barban dolgozik (1-2x talalkoztunk vele amikor beultunk oda, illetve ha setaltatjuk a kutyat mindig kiszalad kutyazni) a beszelgetesbol egyertelmu, hogy a srac tobbet akar mint a kutyankat simogatni nehanapjan, ezt megemlitettem a baratnomnek, hogy nem igazan tetszik, hogy olyan szingli sraccal beszel, aki egyertelmu mit akar. Kepeket ker, mit csinalsz, mi a terved, ha mentek setalni a kutyaval akkor szolj( csatlakozna gondolom). Baratnom szerint ez teljesen oke, es mit szamit, hogy a srac mit akar, ha o nem akar tole semmit, csak elhulyeskedni, mert O amugy is baratkozos tipus, ha meg olyat csinal akkor ugy is tudtara adja, hogy nem palya. Ebbol veszekedes lett, nyilvan tamadassal vedekezett.

Miota beszel ezzel a sraccal, munka elott leviszi a kutyat setalni (arrafele van a bár, amerre menni szoktunk kutyaval) , ez is fura, mivel eddig sose vitte le munka elott setalni, inkabb pihent, erre az volt a magyarazat, hogy delutan meleg van, meg faradt, csak pisilni viszi le a kutyat es munka elott mennek nagyobb kort.. Mielott beszelgettek volna, ez eszebe se jutott egyebkent.

Regebben volt mar egy hasonlo beszelgetos sztori munkatarsaval, akkor melyponton volt a kapcsolatunk, de akkor is hazudozason kaptam, innen ered ez a bizonytalansag.

Ötlet? Hagyjam rá, lesz ami lesz?

2022. júl. 8. 19:32
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Még kompromisszumot xd. Ha valóban szeretne és fontos lennel neki akkor hanyagolná ezt a random tagot. Nem nézem le a baristákat meg semmi ilyesmi, de azért nem egy jólmenő orvos vagy ügyvéd akivel valóban megérné jóban lenni. Úgy látszik a menyasszonyodnak sajna ennyit érsz te is meg a kapcsolatotok is. Vicc az ilyen nő, már bocs.

Ezt a barátnős témát meg szard le. Ritka az olyan barátnő aki ellentmond a sajátjanak. Ez exemmel is így volt. Ő csalt meg engem, ő volt féltekeny még a fára is, de a barátnői mégis engem oltogattak a hátam mögött :D. Idióták ezek akikkel nem szabad foglalkozni.

2022. júl. 8. 20:01
 12/25 A kérdező kommentje:
Egyebkent kulfoldon elunk, igy teny, munkatarsakon kivul nincs sok ismeros, de akkor sem egy olyan emberrel kene “baratkozni” akirol egyertelmuen leirhato, hogy mindenkire ramozdul.
2022. júl. 8. 20:31
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát nálam ez egyszerűen menne. Elmondom, hogy engem ez zavar, mert a srác nyilván meg akarja dugni. Ő is tisztában vele, mégis találkozik vele, mert jól esik neki, hogy egy idegen hajt rá. Én itt közölném is, hogy szabad a pálya, csak ide már nem kell visszajönni. Ennyi. Ha ennyire szarik arra, hogy nekem ez egyértelműen rossz, akkor nincs értelme közös jövőn gondolkozni.
2022. júl. 8. 20:41
 14/25 A kérdező kommentje:
Korrekt.
2022. júl. 8. 20:43
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként még jó hogy nem azt hozta fel kompromisszumnak, hogy veled hétköznap, vele még hétvégén szexel.. :'D
2022. júl. 8. 20:45
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is kövesd le őket, mert bohócnak néz a csaj... és ezt nőként írom. Teljesen egyetértelműnek tűnik a szitu.
2022. júl. 8. 20:46
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem normális dolog ez így. Nem csodálom, hogy zavar.

L

2022. júl. 8. 21:42
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nagyon nem lenne oké.
2022. júl. 8. 22:30
 19/25 A kérdező kommentje:
Leultem vele beszelni megint, szerinte tok oke ez, hogy olyannal beszeljen aki ra akar hajtani, mikozben kapcsolatban van, mert az szamit, hogy O mit akar , es nem akar semmit. Az le van sz*rva, hogy mit gondolok, mert en ugye mindenkire feltekeny vagyok :D
2022. júl. 8. 22:37
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Ebből szokott lenni a "nem értem hogy, egyszerűen csak megtörtént" megcsalás. :D
2022. júl. 8. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!