Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet jogos a félelmem? Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet jogos a félelmem? Ti ezt hogyan beszélnétek meg vagy hoznátok szóba?

Figyelt kérdés
Nagyon kellemetlen téma és kicsit szégyellem is magam, hogy ilyen helyzetben vagyok. A párommal 3 éve ismerjük egymást, nagyon kedves, aranyos és tényleg szószerint bármit megtesz értem, érzem és tudom, hogy szeret. Viszont nagyon gyakran nézik őt melegnek, ezt ő maga is tudja, évekig dohányzott is, hogy mélyebb legyen a hangja meg próbál nem úgy viselkedni, de sajnos valamiért bármit tesz van egy ilyen kisugárzása. Közben a szex jól működik köztünk és én nem vagyok maszkulin természet, hogy bárki arra fogja, hogy ezért van velem. Ugyanakkor az is igaz, hogy sosem iszik alkoholt, ami nekem eddig nem volt fura, mert én is nagyon ritkán iszom, de egy barátnőm rákérdezett nála és azt válaszolta neki, hogy nem akarja, hogy előjöjjön a valódi személyisége az alkohol hatására. Ezt azóta se tudom kiverni a fejemből, mert nekem azelőtt mindig azt mondta, hogy nem szereti az ízét meg az apukája sokat ivott és az életébe került, ezért nem iszik. Hajlamos vagyok túlgondolni dolgokat és lehet, sőt valószínű, hogy most is ez történik, de szerintetek nem reális félelem részemről, hogy talán azért nem iszik alkoholt, mert fél, hogy részegen valami olyat látnék, amit nagyon nem akar, hogy bárki lásson..leírni is fáj, de hogy pl.bepróbálkozna a társaságban egy pasinál vagy nem is tudom. Oké, hülyeségnek hangzik, de nekem ez akkor is nagyon fura. Hogyan próbáljam ezt megbeszélni vele? Sajnos rengeteg támadás éri a kisugárzása miatt és nem akarom én is feszegetni ezt a témát, ha jogtalan, de egyszerűen nem tudom magam ezen túltenni.
2022. júl. 8. 12:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
#2: nem, arra kérdezz rá, hogy miért mondta ezt a "valódi énes" dolgot az ismerősnek, mire utalt vele
2022. júl. 8. 19:31
 12/12 anonim ***** válasza:
74%

A meleg férfiak nem feltétlenül femininek, ahogy az egyik válaszoló is írta, férfias férfiak is melegek. Akik nőiesebben viselkednek, azokra hamarabb lehet rásütni a transz kifejezést. Léteznek olyan transzok, akiknek a szexuális irányultságuk normális, azaz az ellenkező nemhez vonzódnak annak ellenére is, hogy az identitásukat férfinek vagy nőnek élik meg.

Nagy különbség van szexuális orientáció és identitás között.

A párod bármire gondolhatott, ha van egy ilyen feminin kisugárzása, akkor lehet, hogy valójában transz (csak ezt így a mai társadalomban még nem oké felvállalni vagy bevallani), de szexuálisan vonzódhat hozzád normálisan.

2022. júl. 9. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!