Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire Beszélnétek meg hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire Beszélnétek meg hogy a barátnőd abbahagyja a fogamzásgátlót?

Figyelt kérdés

Barátnőm már lassan szeretne mamát Én még nem. Ritka köztünk Az intim együttlét ezért azt mondta hogy nincs értelme tovább szedni mivel így is hónapok telnek el szex nélkül.

Csak annyit közölt hogy innentől nem szedi de az hogy ezután hogy védekezünk vagy mi lesz Nem ültünk le megbeszélni; eldöntötte pont.

Anno sem én kértem hogy szedjen tablettát ő döntött így. Nyilván az ő teste de akkor is azért ez egy fajsúlyosabb kérdés mintsem egy innentől ez lesz és pont mondattal elintézni az egészet.

2020. nov. 3. 07:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha hónapokig nincs szex, akkor tényleg fölösleges gyógyszrreznie magát.

Viszont elgondolkodtató, hogy így tényleg okos ötlet e _mamát_ vállalnotok.

2020. nov. 3. 07:52
 2/16 Noren1989 ***** válasza:
100%

Egyàltalàn te akarsz gyereket? Erről beszéltetek régebben?

Mióta vagytok együtt?

2020. nov. 3. 07:54
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Én eleve nem hiszem, hogy egy olyan kapcsolat ahol ennyire nincs kommunikáció és gyakorlatilag nincs szex, alkalmas lenne arra, hogy gyereket vállaljatok. Ezt csak tetézi, hogy te eleve nem is szeretnéd.

Az önmagában egy teljesen logikus döntés a párod részéről, hogy havi/pár havi egy szex miatt nem szed gyógyszert. Anyagilag és az egészségét tekintve is logikus és minden joga meg van hozzá.

Amit tennetek kéne, hogy leültök átbeszélni6a dolgaitokat. Nem csak azt, hogy mivel védekezzetek ha hébe-hóba szex lesz. Ez a legkisebb gondotok.

2020. nov. 3. 08:05
 4/16 A kérdező kommentje:

Tobb mint 6éve vagyunk együtt..

Igazán magam sem tudom

2020. nov. 3. 08:06
 5/16 Noren1989 ***** válasza:
100%
Jobb,ha ezt még most megmondod neki, Bàtya. Ezzel a hozzààllàssal àtlag 3-4 ember életét lehet tönkretenni.
2020. nov. 3. 08:08
 6/16 anonim ***** válasza:
92%

Nem szedek fogamzasgatlot, de ha szednek es abba akarnam hagyni, akkor en is csak annyit mondanek a paromnak, hogy abbahagyom. O meg erre valszeg mondana h oke akkor veszek gumit. ¯\_(ツ)_/¯ nem ezt a reszet kellene megvitatnotok meg atbeszelnitek, hanem a gyerek temat. Ha nem akarsz, akkor mondd el neki, mert ha 6 eve vagytok egyutt, akkor gondolom o sem 22 eves mar es igy fontos eveket lopsz el elole, aztan lehet, hogy a vegen meg kifut az idobol, akkor meg tonkretetted annak az eletet akit elvileg szeretsz. Ha meg ugy vallaltok gyereket, hogy te nem akarsz akkor abban szinten nem lesz koszonet.

+ ugy alapjaraton jo lenne ha atbeszelnetek a kapcsolatotokat, hogy mizu van veletek, ha honapokig nincs szex meg nem tudod, hogy mit akarsz.

2020. nov. 3. 08:21
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyut..

Már rágódtál ezen korábban is a linkelt kèrdès sem az első.

Kèrdező, szakítsatok, totál èrtelmetlen ez a sok èves vergődès itt.

2020. nov. 3. 08:32
 8/16 anonim ***** válasza:
91%

"Nyilván az ő teste de akkor is azért ez egy fajsúlyosabb kérdés mintsem egy innentől ez lesz és pont mondattal elintézni az egészet."

Meddig akarsz mèg ezen rinyálni? Igen az ő teste, ha nem szedi, nem szedi ès pont. Mi a lótúrót akarsz ezen átbeszèlni?

Megmondod, hogy akkor veszel gumit, aztán csókolom. Èrdemben nagyon nincs más lehetősèg, ami nálatok szóba jöhetne.

Annak idejèn èn sem kèrtem ki a vèlemènyèt erről, èreztem, hogy nem jó, eldöntöttem, hogy nem szedem, közöltem vele ès ennyi. Vettünk gumit, figyelünk rá, hogy mindig legyen otthon, ès túl is jutottunk a kèrdèsen.

2020. nov. 3. 08:55
 9/16 anonim ***** válasza:
89%

Én is csak bejelentettem. Az én testem bombázza hormonokkal, nem a férfiét. Azért az nem csak egy cukorka, elég durva mellékhatásai lehetnek, nálam voltak is. Ha ő eldöntötte, akkor nincs mit ezen megbeszélni. Havi pár szexért pláne nem szedném, anyagilaig is hülység úgy.

Most az más kérdés, hogy a baba témát nyilván meg kéne beszélni, hogy akkor innentől mi lesz a védekezési módszer, vagy ki mikor szeretne gyereket.

2020. nov. 3. 09:22
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Azèrt is hülyesèg, hogy ezen rágódsz, hogy nem beszèlte meg veled csak eldöntötte, mert valóban neki kell tudnia, hogy akarja-e tovább szedni vagy sem. Most ha nem akarja, azon mit akarsz megbeszèlni? Ebben nincs kompromisszum, hogy akkor csak fèl adagot szed be, vagy csak minden második hónapban vagy akármi. Ezt vagy használja, vagy nem. Ès az utóbbi mellett döntött.

Az, hogy nem beszèltètek meg a továbbiakat, rajtad is múlt.

2020. nov. 3. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!