Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire Beszélnétek meg hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire Beszélnétek meg hogy a barátnőd abbahagyja a fogamzásgátlót?

Figyelt kérdés

Barátnőm már lassan szeretne mamát Én még nem. Ritka köztünk Az intim együttlét ezért azt mondta hogy nincs értelme tovább szedni mivel így is hónapok telnek el szex nélkül.

Csak annyit közölt hogy innentől nem szedi de az hogy ezután hogy védekezünk vagy mi lesz Nem ültünk le megbeszélni; eldöntötte pont.

Anno sem én kértem hogy szedjen tablettát ő döntött így. Nyilván az ő teste de akkor is azért ez egy fajsúlyosabb kérdés mintsem egy innentől ez lesz és pont mondattal elintézni az egészet.

2020. nov. 3. 07:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Akkor hagyja abba a gyógyszert, amikor akarja. Húzz gumit. Még jó, hogy nem akarja mergezni magát mert évente párszor szexeltek.

Amúgy kiknek vagytok ti együtt?

2020. nov. 3. 10:17
 12/16 anonim ***** válasza:
43%
ha alig dugtok minek akartok gyereket????
2020. nov. 3. 10:30
 13/16 anonim ***** válasza:

Ha nem is szexeltek, akkor neked nem oly mindegy?

Ha meg annyira rettegesz a gyerektől, jobb ha szakitasz vele. (Amúgy meg megsúgom, a bogyó mellett is becsúszhat ám a gyerek)

Viszont nem tudjuk hány évesek vagytok. Ha már Benne a korban, akkor igenis legyen benned annyi, hogy őszintén elé állsz, és megmondod hogy tőled ne is számítson gyerekre, és akkor eldöntheti hogy akar e gyerek nélküli életet veled, vagy tovább áll, egy boldog élet reményében.

2020. nov. 3. 12:47
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem a problémát. Teljes jogosan abbahagyta a szedését és szólt neked. Ha nem akarsz kölyköt, innentől tiéd a védekezés, vegyél gumit és még van oldva. Mit kell ezen megbeszélni? Havi 1 dugásért nem fog spirált felrakatni sem.
2020. nov. 3. 13:03
 15/16 anonim ***** válasza:
78%
Az ő testéről van szó, erről igenis dönthet így, hogy befejezte, és pont. Nem éri meg gyógyszerrel tömni magát évi 2-3 dugásért, meg hogy neked kényelmesebb legyen. Inkább szakítsatok, mert látszik, hogy vergődtök. Ha meg nem, elég elkezdeni gondolkodni akkor a többi fogamzásgátló módszeren, amikor arra kerül a sor.
2020. nov. 3. 14:40
 16/16 anonim ***** válasza:
Nyugi, az egyetlen 100%-os védekezés úgyis az, ha nem szexeltek. :)
2020. nov. 4. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!