Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyit "kell" telefonon beszélnetek a párotokkal?
Mi csak csetelunk, piszlicsare ugyekkel nem terhelem, a felsoroltaknal joval bonyolultabb dolgokat is kepes vagyok megoldani nelkule.
O pedig uugy melozik mint en, tehat tudom h valaszol majd, ha raer valaszolni.
A baratnod eletkeptelen vagy azt akarja h te ugy erezd h szuksege van rad. N
Semennyit nem "kell", ettől függetlenül nálunk természetesek amiket leírtál. Abszolút nem mondom, hogy ez a normális, nagyjából tízszer akkora igényünk van egymással kommunikálni mint bármilyen "normális" párnak. :D
Még így is, hogy együtt élünk amikor ráérünk beszélünk. Mi mondjuk mindketten autókázunk napi jó pár órát unalmas autópályákon ide-oda szóval bőven ráérünk egymást szórakoztatni. Nem arról van szó, hogy rendelkezésre kell állni, egyszerűen csak ha mindketten éppen ráérünk akkor sokkal szivesebben osztjuk meg egymással a kis gondolatainkat mint bárki mással. Munkával kapcsolatban is gyakran kérünk egymástól segítséget, tiszteljük és nagyra tartjuk a másik véleményét meg tudását. Nyilván ez nagyobb felelősséggel járó munkaköröknél állja csak meg a helyét, abban hagy ne kelljen egy felnőtt embernek segíteni, hogy hogy írjon be 3 szót Excelbe.
Szóval alapvetően nincs baj egyik véglettel sem. Azzal sem ha valaki abszolút nem akar telefonálgatni, de azzal sem ha valaki 0-24-ben. Csak meg kell találni azt az embert aki ilyen téren is passzol hozzád. Meg természetesen kell ennek egy egészséges keret, mondjuk hogy megértem ha a másik nem ér rá és nem zavarom ilyen helyzetekben.
Kissé, vagy nem csak kissé de kettyes a csaj, a leírtak alapján.
Am egy percet se kötelező telefonálnom. Inkább online beszélünk és leggyakrabban ott kérdezzük meg egymást, h "felhívhatlak-e" v "fel tudsz hívni ekkor meg ekkor?" Vagy csak írok, h "hívj fel, ha ráérsz"... Sosem beszéltünk erről külön, magától értetődő, h így "működünk barátnőmmel".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!