Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amikor szerelmes az ember a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor szerelmes az ember a hűség a szabadság, azaz nem is lenne képes, nem tud, nem akar mással lefeküdni. Ezt az érzést sokan nem ismerik?

Figyelt kérdés

Nem egy pasival jártam.

Miért féltékenyek a szerelmes ködben? Kapcsolat elején (is)

És akkor megnyugtatnád a fenti elmélettel, de valahogy nem értik nem hallják meg, továbbra is mondják a magukét.

Ez nekik ismeretlen fogalom, hogy mégcsak nem is menne a szex mással, akarni sem tudunk mást, annyira a párunk kell?

2022. júl. 8. 10:18
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
De ettől nem vagy jobb. Demiszexuálisként értelek, de nem vagy, vagyunk jobbak a többieknél.
2022. júl. 8. 11:28
 22/30 A kérdező kommentje:

Mi van?

Ki beszél itt arrol, hogy ki jo, kinem az, ki kevésbé jo?

Nekem csak az nem fér a fejembe, ha azt mondom szeretlek, és a világon sem kell más senki(meg a szeretlek nálam amúgyis ezt jelenti eleve, másnál mit jelent??), ebben mi olyan hihetetlenul felfoghatatlan?

2022. júl. 8. 11:56
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy ez a sok szomorú szmájli irritáló, és úgy jön le, hogy te lenézel mindenkit.
2022. júl. 8. 11:57
 24/30 A kérdező kommentje:
Na ez a szeretlek szó is eleve fedi a hűséget is. Most ebbe is belemehetnék, hogy másnál nem??
2022. júl. 8. 11:58
 25/30 A kérdező kommentje:

A sok szomoru smyle azt jelenti hogy szomoru vagyok!

Olyannal szakítok akit szeretek, aki szeret, és hűek vagyunk egymáshoz.

Es az egy dolog, hogy Ő nem hisz nekem.

De az, hogy mások szerint sem létezik az, hogy valakinek csak az az egy kell, senki más,(és tuldrámazhatnám hogy a többségnek nincs meg ez a flow) az meg nekem egy kész döbbenet.

Ez nem lenézés. Nem akarom átfirditani azt hogy kik hiszik azt magukrol hogy mások lenézik őket. Na ebbe is belemehetnék.

2022. júl. 8. 12:01
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Akkor lehet ilyen fokú kiborulás, féltékenykedés ha te túl jó nő vagy hozzájuk képest, vagy nekik alacsony az önbizalmuk, frusztráltak, vagy a te jelemed kihívó (ruházat, viselkedés, magamutogatás) vagy ezek együttesen. Mert különben nehéz elhinni, hogy mindenki féltékenykedik melletted. Miért? 🤔
2022. júl. 8. 13:44
 27/30 A kérdező kommentje:

A kérdes miatt.

Lehet nekik sincs meg az hogy aki szerelmes annak csak az az egy kell.

Keptelenek ezt elhinni felfogni.

Azaz ők máskepp szerelmesek.

Ha elhinnék amit mondok (csak te kellesz)az csak ugy lehetne lehetséges, ha eleve ismernék azt, mirol beszélek...

Ezért az alapveto elveimet, vagy magát az en szerelmemet nem ismerik, naluk olyan nem is letezik valszeg.

Ahhoz képest pedig hogy képesek rájuk nyomulo nőket lesz.rni, ejteni elküldeni. A tettek az stimmel.

De ha kifestem a körmöm is, jön ez hogy biztos másnak akarok tetszeni. Magyarázd már meg ilyennek, hogy nem azért fested ki..

2022. júl. 8. 13:50
 28/30 A kérdező kommentje:

Abbol eredhet hogy valszeg egy ferfinek le kell válni az anyjárol kulon kell tennie az intimitást szexet és az érzelmeket.

Azaz megd.gnának mindent ami él és mozog szerelem nelkul is. A szerelem nem jár náluk kezenfogva az intimitással. Mint nálam.

a párjukkal szembeni egyenesség miatt hűek csak. A hűség rabság nekik. A hűtlenség a szabadság.

Nálam meg forditva. Nekem nehezebb lenne félrek.félni mert nem ő ölel, mert ő nem tetkos, mert ő nem erős mert ő nem kékszemű mert mert mert mert ő nem az, akit szeretek. A hűség a szabadság. Hogy azzal vagyok akivel lenni akarok. Es nem akarok 10 pasival lennj.

2022. júl. 8. 13:59
 29/30 A kérdező kommentje:
*nekem nehezebb lenne félrek.félni(olyannal lenni aki iránt nem érzek es ugye ha szerelmes vagyok hogy szeressek többet?) mint hűnek lenni
2022. júl. 8. 14:01
 30/30 A kérdező kommentje:
Neha irígylem őket hogy nekik bármikor bárhol bárkivel jó, nekem meg csak azzal egy eggyel akit szeretek. Ezt egy átoknak kezdem megélni!
2022. júl. 8. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!