Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amikor szerelmes az ember a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor szerelmes az ember a hűség a szabadság, azaz nem is lenne képes, nem tud, nem akar mással lefeküdni. Ezt az érzést sokan nem ismerik?

Figyelt kérdés

Nem egy pasival jártam.

Miért féltékenyek a szerelmes ködben? Kapcsolat elején (is)

És akkor megnyugtatnád a fenti elmélettel, de valahogy nem értik nem hallják meg, továbbra is mondják a magukét.

Ez nekik ismeretlen fogalom, hogy mégcsak nem is menne a szex mással, akarni sem tudunk mást, annyira a párunk kell?

2022. júl. 8. 10:18
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Neked a párod teste, hangja, látványa kell, mert kötődsz hozzá, szereted, nem csak lyuk a másik. És mindenki más le van sz@rva meg elmehez a gúzsba.

Na ez az érzés úgy sokaknak nincs meg akkor :(

2022. júl. 8. 10:44
 12/30 anonim ***** válasza:
68%
Gondolom még nagyon fiatal vagy.
2022. júl. 8. 10:45
 13/30 A kérdező kommentje:
Mert csak fiatalok éreznek ismernek ilyet?😳
2022. júl. 8. 10:50
 14/30 A kérdező kommentje:

"Senki más nem kell, csak ő"

Ez a flow.

Ez úgy általában nincs meg az emberekben? :(

2022. júl. 8. 10:59
 15/30 anonim ***** válasza:
74%
De mikor kezdesz belőle kiszeretni, akkor nő az esély, hogy megcsalod?
2022. júl. 8. 11:00
 16/30 A kérdező kommentje:

Minek csalnám meg?

Ha kiszeretek, elromlik a kapcsolat vagy bármi, akkor nem járunk, vége.

És nem egy kapcsolatom megy tönkre a másik féltékenysége miatt. Úgy hogy én szeretem őt, ezzel párhuzamban illetve ez miatt hű is vagyok mert senki más nem kell, de nem hisz nekem. De ha fejen állva magyarázom, se hisz. Általában fel kell adnom.

2022. júl. 8. 11:05
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenkinek veszi el az eszét a szerelem, és nem mindenki képes a szerelemre sem. Ez van. Én is rendkívül intenzíven éltem meg, sajnos.
2022. júl. 8. 11:07
 18/30 A kérdező kommentje:
Ha más kell akkor azzal a mással járok eleve. Azzal vagyok aki kell ahhoz meg hű, mert más nem kell.
2022. júl. 8. 11:08
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Ajánlom figyelmedbe ezt a könyvet, ha még nem olvastad. Olyan szépen bemutatja női és férfi aspektusból ugyanannak a kapcsolatnak az anatómiáját. [link]
2022. júl. 8. 11:11
 20/30 A kérdező kommentje:

19 köszi. Egy rakat könyv érdekel sok ajánlás szokott lenni a gyk-n kulonboző témákban. Amik nem tölthető le ingyenesen. Es nincs annyi keretem rá hogy mindent megvegyek. Csupán "hobbybol".

Nem egy könyv 8-10 ezernél kezdődik, amik ilyen parkapcsolatra vonatkoznak. Es akkor ez csak egyetlen témaban egyetlen konyv. Mikozben van akár 5 konyv is aminek innám a szavait. Es akkor a többi témában még vedd hozzá mennyi lenne kifizetni:(

Ha a fenti megvan ingyen a neten, az már jo.

A nagy bajom hogy a szakításaim javarésze egyszerue érthetetlen.

Hű vagyok es elborultan szerelmes is, de a masik a féltekenysége tönkrevág mindent, aki szintén elborultan szerelmes mellesleg.

Tehát van 2 szerelmes ember akik egy nem létező dolog miatt szakíta nak.

Lelkileg már kezdek kikészülni es nagyon. Beleszakad a szivem. "Meghalok" már ebbe.

2022. júl. 8. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!