Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők miért nem veszik ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem veszik ezt észre, vagy nem érdekli őket ?

Figyelt kérdés

Kint az életben,utcán, plázában, bevásárlásnál folyton azt látni,hogy tízből nyolc párból a nő állandóan beszél, nyüzsög, a férje,barátja, stb pedig unott képpel hallgatja, vagy oda sem figyelve nyomkodja a telóját, vagy néha odavakkant egy "ja", vagy "aha" szót.

De legtöbbször a férfi kimondottan unja a nőt, látni rajta.Kortól függetlenül.

Vagy ha nem unja, akkor éppen veszekednek valamin.

Alig látni már olyan párt,akiken látszik,hogy figyelmesek,szeretik egymást...

Ezt nem lehet észrevenni,ha unja az egyiket a másik?

2022. júl. 7. 10:31
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
Az az adott szitu amit látsz akkor az nem a minden napok, így szerintem felesleges komolyabb következtetést levonni ebből.
2022. júl. 7. 19:47
 32/32 anonim ***** válasza:
75%

"Ezt nem lehet észrevenni,ha unja az egyiket a másik?"

Nem, sokan nem veszik észre. Nálunk is ez a helyzet, csak fordítva vannak a nemek. Én vagyok az aházó nő, a barátom pedig a dumagép.

Szokott otthon maszekolni, kisgépeket szerel. Mindent elmond mit szerelt aznap. Az utolsó csavar meghúzásáig mindent, részletesen. Videókat is mutat róla. Autószerelésről is így beszél. Munkahelyi szereléseket (egy gyárban mechanikus karbantartó) is órákig részletezi.

Nem egyszer elmondtam már neki hogy lesz4rom. Nem is értek a gépekhez, miért kell ennyire részletesen elmesélni mintha én is valami karbantartó lennék?

Volt már hogy be is aludtam. Nem zavarja. Ugyanúgy mondja.

Telefonozok, filmezek közbe, akármi.. Ugyanúgy mondja, ki se lehet zökkenteni belőle.

2022. júl. 7. 21:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!