Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők miért nem veszik ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem veszik ezt észre, vagy nem érdekli őket ?

Figyelt kérdés

Kint az életben,utcán, plázában, bevásárlásnál folyton azt látni,hogy tízből nyolc párból a nő állandóan beszél, nyüzsög, a férje,barátja, stb pedig unott képpel hallgatja, vagy oda sem figyelve nyomkodja a telóját, vagy néha odavakkant egy "ja", vagy "aha" szót.

De legtöbbször a férfi kimondottan unja a nőt, látni rajta.Kortól függetlenül.

Vagy ha nem unja, akkor éppen veszekednek valamin.

Alig látni már olyan párt,akiken látszik,hogy figyelmesek,szeretik egymást...

Ezt nem lehet észrevenni,ha unja az egyiket a másik?

2022. júl. 7. 10:31
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Fèrfiak is állandóan pofáznak.
2022. júl. 7. 11:36
 12/32 A kérdező kommentje:

Az Auchanos jelenet ihlette meg a kiírást !

De jó ideje látom a tendenciát és azt, hogy a párok unják egymást, főleg a férfiakon jön le nagyon.

Négy férfi kolléga vált el február óta, 29 - 34 közöttiek.És mind azt mondta, elege van a női marhaságokból,cirkuszokból és hisztikből és az örök anyagiaskodásból.

2022. júl. 7. 11:38
 13/32 anonim ***** válasza:
67%

És mit vársz el a nőktől? Rohanjanak haza, csomagoljanak és költözzenek?

Akár a saját otthonukból is? Váltani nincs értelme, minden kapcsolat hasonlóvá válik.

2022. júl. 7. 11:42
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

"És mind azt mondta, elege van a női marhaságokból,cirkuszokból és hisztikből és az örök anyagiaskodásból."

Ha kifejezetten nekem címezve mernél ilyet személyeskedni, az arcodba lépnék.

2022. júl. 7. 11:55
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sokan elbeszélnek egymás mellett, nem értik meg egymást, nem figyelnek oda egymásra. Így nagyon könnyű meglátni a hibát a másikban, meg hisztinek/unalomnak/cirkusznak aposztrofálni a másik problémáit. Holott csak törődni kéne a másikkal.
2022. júl. 7. 11:58
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Jót röhögtem a kommenteken, de amúgy tényleg általában unott, veszekvő párokat látok én is, mondjuk sokszor én is feszült vagyok bevásárlásokkor, vagy ha ilyen helyen vagyunk ketten. Én is veszekedtem már plázában, de ezt sok tényező ingerelheti. Inkább csendben el szeretném gyorsan intézni amit kell, aztán nyomás onnan. De ha beülünk egy csendes kávézó sarkába ott tudunk akár bújni is kicsit.
2022. júl. 7. 11:58
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

16

Mi úgy oldjuk meg legtöbbször, hogy kétfelé válunk és mindenki böngészi a saját érdeklődésének megfelelő sorokat, cikkeket, aztán összetalálkozunk és megbeszéljük mit kell még venni.

Mondjuk eddig még csak olyan férfihez volt szerencsém aki szeretett és tudott is vásárolni.

2022. júl. 7. 12:04
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel az a baj, hogy egy auchanos bevásárlás szerintem olyan különösen senkinek se az "érdeklődése". :D

2022. júl. 7. 12:06
 19/32 anonim ***** válasza:
69%

18

Pedig pont ott (is) szoktunk kalandozni. Nagyon érdekes dolgokat lehet felfedezni, ha nyitott szemmel jársz! :D

2022. júl. 7. 12:08
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nálunk egyikünk se akar olyan cuccokat venni amire semmi szükségünk, és nem akarjuk az időt se húzni.

2022. júl. 7. 12:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!