Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem veszik ezt észre, vagy nem érdekli őket ?
Kint az életben,utcán, plázában, bevásárlásnál folyton azt látni,hogy tízből nyolc párból a nő állandóan beszél, nyüzsög, a férje,barátja, stb pedig unott képpel hallgatja, vagy oda sem figyelve nyomkodja a telóját, vagy néha odavakkant egy "ja", vagy "aha" szót.
De legtöbbször a férfi kimondottan unja a nőt, látni rajta.Kortól függetlenül.
Vagy ha nem unja, akkor éppen veszekednek valamin.
Alig látni már olyan párt,akiken látszik,hogy figyelmesek,szeretik egymást...
Ezt nem lehet észrevenni,ha unja az egyiket a másik?
20
Mi mindketten szeretünk főzni és új ízeket felfedezni is, erre az Auchan pont alkalmas terep. Fűszerek, alapanyagok, amik máshol esetleg nem, vagy kevésbé széles választékban kaphatók. Ezek felfedezéséhez pedig idő kell.
Nem a napi kifli vagy tej adagunkat vásároljuk ott.
"Négy férfi kolléga vált el február óta, 29 - 34 közöttiek.És mind azt mondta, elege van a női marhaságokból,cirkuszokból és hisztikből és az örök anyagiaskodásból."
A négy miatt kamu. 2 elég lett volna, és hihető, de nagyon akartad.
Mi is szeretünk főzni, otthon szoktunk a témában videókat nézni, ihletet meríteni, hogy tudjuk mit akarunk, mire megyünk boltba.
Nem mindenkinej hobbi a bevásárlás, fogadd el.
Ha ez igaz, akkor nagyon sokat érhettek azok a kapcsolatok. :DD
Hogy borulhat a covid miatt egy kapcsolat? Mármint oké, nekem is volt haverom aki szakított a barátnőjével akivel kb egy hete volt együtt mikor bejött a határzár, és mivel a csaj határon túli ezért nem tudtak találkozni, ami egy egy hetes "kapcsolatban" gond..... De hogy egy házasság emiatt menjen tönkre, az elég hihetetlen nekem. Max ha előtte se volt jó.
Bevasarloparkokrol irsz.
Csak a nőket erdekli mi legyen a hutőben a ferfiak a bevasarlast a hátuk kozepére nem kívanják.
A fenti effekt ebbol ered.
Nekünk is erősitett a covid :-)
Mi figyelünk egymasra, de én nem pofázok sokat :-D Pedig nő vagyok. És vásárolni utálok de együtt szoktunk és beszélgetünk nevetgélünk poénkodunk közben. Ránk mindig irigyjedni szoktak pedig 50 vagyunk. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!