Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarázkodnál a párodnak ha megcsalással vádol, mert éjszaka nem vetted fel a telefont, mert aludtál és nem hallottad?
Elmondod, hogy aludtál. Nem hiszi el.
Ezután?
Ez nem leszarom-stílus, hanem engem ne büntessenek olyanert, amit el se követtem-stílus.
Igen, gyakorta bizalmatlan, valójában már unom. (Talán a szakítással még fel is lélegeznék)
Neki elég annyi is az ilyen gondolatokhoz, ha csak nem veszem fel. Nem kell neki semmihez előzmény.
"Ez a leszarom-stílus pedig téged minősít"
Pedig az ilyen beteges feltételezésekre nincs más megoldás. Hiba lenne bele menni egy ilyen baromságba. Mi jönne utána, ha azt is magyarázni kell, hogy éjjel alszik?
Remélem csak troll vagy.
Ha meg szakítok, szinte hallom előre, hogy biztos azért, mert akkor mégis van vki a dologban, neki van igaza🤣
Még akkor is gyanúsítani fog
(A miértek hidegen hagynak, nagyon unom már ezt)
Ha nem most, de később lesz vége. Betelt.
Hát engem aztán hívhatna éjjel bárki 🤣 le van némítva mindig.
Sztm ez beteges, hagyd ott aztán gondol, amit akar.
N 30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!