Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Éjszaka a barátommal aludtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éjszaka a barátommal aludtam és elkezdett csipogni a telóm egy körül? Lehet ebből baj?

Figyelt kérdés
Egy régi chates flörtből egy srác írogatott. Lehet ebből baj? Magyarázzam? Vagy hagyjam?
2022. máj. 12. 14:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet.
2022. máj. 12. 14:34
 2/8 anonim ***** válasza:
98%
Mit kéne magyaráznod? Tiltsd le az illetőt és ne foglalkozz vele többet.
2022. máj. 12. 14:35
 3/8 anonim ***** válasza:
98%
Írd meg a réginek, hogy van vkid
2022. máj. 12. 14:35
 4/8 anonim ***** válasza:
98%
Mi baj lehet? Régi sztori, írd meg a srácnak, hogy már nem vagy rá nyitott, és kész.
2022. máj. 12. 14:36
 5/8 anonim ***** válasza:
97%

Elsőnek töröld az egészet.

Aztán attól függ mi volt a szitu. Pl. ha látta, hogy ki írt, akkor én előállnék, megmondanám, hogy bocsi, hogy felkeltettelek. Teljesen elfelejtettem, hogy 3 éve felregisztráltam xy társkeresőre, de már töröltem a profilomat. Szóval bocsi még egyszer az ébresztésért (én az alkalmazásért nem kérnék bocsánatot, mindenkivel előfordul, hogy elfelejt valamit).

Ha nem látta és nem kérdez rá, akkor hagyd :)

2022. máj. 12. 14:39
 6/8 anonim ***** válasza:
84%
Lehet nem is gondol semmi rosszra.
2022. máj. 12. 14:44
 7/8 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem ezen nincs mit magyarázni.
2022. máj. 12. 14:45
 8/8 anonim ***** válasza:
64%

A telod a te maganszferad. Semmi koze hozza. O se szamol be,kivet beszelget. Legyen jelszo a telodon es a kepernyon ne latsszon ki es mit irt.

A beszelgetesnek koze nincs a megcsalashoz.

2022. máj. 12. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!