Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párotok csinál ilyet az éjszaka közepén?
Figyelt kérdés
Barátom sokszor van hogy alszunk és egyszer csak megébred és amolyan félálomban elkezd simogatni, lehúzza a bugyim és elkezd ott is simogatni stb.
Nem szokott álmodni, de reggel mikor mondom mit csinált éjjel azt mondja rémlik neki vlmi de elgondolkodik h álmodta e amit meséltem vagy sem.
2021. dec. 19. 21:01
2/18 anonim válasza:
En nem mernek mellette nyugodta aludni..
Megis mit kepzel magarol, hogy ezt megengedi maganak??
3/18 anonim válasza:
Igen, simán van ilyen. Nekem az egyik exem a kapcsolatunk legeljén csinált ilyet és elég vicces volt, amúgy csak ölelgetett, meg simogatott ő is, nem mászott rám. 2-es kicsit túlgondolta a dolgot (vagy provokál).
4/18 A kérdező kommentje:
De érdekes hogy nem erőszakosan teszi ezeket..
2021. dec. 19. 21:07
5/18 anonim válasza:
7 éve vagyunk együtt. Sok mindent művel álmában, de soha nem nyúlt hozzám. Én se díjaznám. Vagy alvajáró, vagy hazudik. Egyik se túl jó opció.
6/18 anonim válasza:
Olyan szokott lenni, hogy álmában átölel, simogat vagy hasonló, de ilyesmit teljesen ébren szokott csak csinálni. Olyan volt már, hogy saját magát kezdte el fogdosni, de engem csak ébren szokott.
7/18 anonim válasza:
Kész, nem értem, hogy miről van szó... Miért lenne erőszakos?
9/18 anonim válasza:
Nem, de ha csinálna, biztos nem kérdést írnék ki róla, hanem kihasználnám a hangulatot. 🤷🏼♀️
10/18 anonim válasza:
5 jó kapcsolatotok lehet, ha ez zavarna
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!