Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarázkodnál a párodnak ha megcsalással vádol, mert éjszaka nem vetted fel a telefont, mert aludtál és nem hallottad?
Figyelt kérdés
Elmondod, hogy aludtál. Nem hiszi el.
Ezután?
2022. júl. 6. 11:08
1/16 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy mégis mit vár el tőled ezek után ? Ha nem hiszi el azzal nem igazán tudsz mit kezdeni.
Adtál neki okot a bizalmatlanságra ?
2/16 anonim válasza:
Nem. Az ezutánig nem jutnánk el.
3/16 A kérdező kommentje:
Nálunk úgy is néz ki, hogy nincs már ezután. Jelenleg nem állunk egymással szóba. És nem tudom, vegyem e a fáradtsagot magyarázkodni, meg rohanni utána, ÁRTATLANUL.
2022. júl. 6. 11:24
4/16 anonim válasza:
Nem magyarázkodnék. Beteg a párod.
5/16 anonim válasza:
Ha adtál korábban okot féltékenységre vagy elveszett benned a bizalma, akkor érthető a kiborulás. Jogos vagy jogtalan, a vége ugyanaz. Bizalom nélkül nincs egészséges kapcsolat.
6/16 A kérdező kommentje:
Úgy döntöttem, nem keresem én. Eddig sem kerestem.
Erre felhívott ő most. Egyből mondtam, az ejszakáról mégcsak vitát sem nyitok, ugyse hiszel nekem, tegyük is le beszelgetés nélkül a szia után sziaval.
És lám lám, ő vett vissza.
Valahogy nem érdekel engem az, hogy olyan ember bízik e bennem, akihez hű vagyok. Nem érdemlem meg a gyanúsítgatásokat, feszkot, érzelmi zsarolásokat, bármit. Lehet akkor menni.
2022. júl. 6. 11:37
7/16 FoxtrotLidérc válasza:
Valszeg az lenne az utolsó lépése velem egy kontextusban. Ha ENNYIRE sem bízik meg bennem, akkor lényegében nálam már csak a stáblista van hátra. :(((
8/16 anonim válasza:
A bizalmat nem csak hűtlenséggel lehet eljátszani. Ez a leszarom-stílus pedig téged minősít
9/16 anonim válasza:
Ilyen hülyeségre nem lehet másként jól reagálni, mint ahogy te tetted, de a körülmények ismerete nélkül nem nagyon lehet jól tanácsot adni. Eddig is ilyen féltékeny volt? Mióta vagytok együtt? Mitől jött neki ez a gondolat?
10/16 anonim válasza:
Miért hívott? Bajban volt? Vagy csak éppen akkor támadt kedve beszélgetni? Abban az egy esetben tudnám csak elképzelni, hogy haragudjak ezért, ha bajban lettem volna és fixen tudom, hogy a párom direkt nem veszi fel. De hogy rögtön megcsalásra gondoljak, az elég beteg. Volt valami előzmény, ami miatt ezt feltételezheti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!