Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tippek hogyan lehet kiküszöbölni a megcsalást távkapcsolatban?
3 éve vagyunk együtt, 1 évig még biztosan távkapcsolatban élünk. Nagyon szeretjük egymást, tényleg minden a lehető legjobb köztünk, barátságból alakult át szerelemmé a kapcsolat, így nagyon jól ismerjük egymást. Korábban úgy tűnt, hogy 3 év után összeköltözünk, de bizonyos okok miatt csúszik 1 évet az összeköltözés.
Azt hiszem, beleéltem magam ,hogy idén összeköltözhetünk, picit rosszul esik, hogy újabb 1 évet kell várni erre. Közben egyre jobban vágyódom a mindennapi intimitásra, beszélgetésekre, stb. és 3 év alatt sok férfi próbált már ismerkedni velem, de minden esetben hárítottam és közben be kell látnom, hogy én sem leszek fiatalabb (28/N). Jelenleg is tisztában vagyok azzal, hogy több férfi is szívesen ismerkedne velem hosszútávú kapcsolat céljából és egy városban is élek ezekkel a férfiakkal. (Nem történt flört vagy találkozó.)
Hogyan tudnám megerősíteni magamban, hogy kitartsak még egy picit? Aki volt hasonló helyzetben, szívesen olvasnék ötleteket, javaslatokat.
GPS nyomkövető, erényöv, kiherélés.
Vagy esetleg kölcsönös bizalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!