Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tippek hogyan lehet kiküszöböl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tippek hogyan lehet kiküszöbölni a megcsalást távkapcsolatban?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt, 1 évig még biztosan távkapcsolatban élünk. Nagyon szeretjük egymást, tényleg minden a lehető legjobb köztünk, barátságból alakult át szerelemmé a kapcsolat, így nagyon jól ismerjük egymást. Korábban úgy tűnt, hogy 3 év után összeköltözünk, de bizonyos okok miatt csúszik 1 évet az összeköltözés.

Azt hiszem, beleéltem magam ,hogy idén összeköltözhetünk, picit rosszul esik, hogy újabb 1 évet kell várni erre. Közben egyre jobban vágyódom a mindennapi intimitásra, beszélgetésekre, stb. és 3 év alatt sok férfi próbált már ismerkedni velem, de minden esetben hárítottam és közben be kell látnom, hogy én sem leszek fiatalabb (28/N). Jelenleg is tisztában vagyok azzal, hogy több férfi is szívesen ismerkedne velem hosszútávú kapcsolat céljából és egy városban is élek ezekkel a férfiakkal. (Nem történt flört vagy találkozó.)

Hogyan tudnám megerősíteni magamban, hogy kitartsak még egy picit? Aki volt hasonló helyzetben, szívesen olvasnék ötleteket, javaslatokat.

2022. júl. 6. 10:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
93%
Figyelj, hogyha ilyen bizonytalanságok vannak benned szerintem lehet érdemes lenne beszüntetni ezt a párkapcsolatot. Arról meg nem is beszélve hogy megbeszéltétek hogy ekkor még ekkor összeköltöztek és nem így lett. Most hogy kinevezték egy jobb pozícióra mi oka lenne arra később hogy változtasson miattad? Szerintem ez az neki Tök kényelmes mert te így is úgy is vele vagy, elmondhatja hogy van egy barátnője aztán ennyi, de azért már nem lenne hajlandó tenni hogy neked is jó legyen. És hogyha már úgy érzed hogy több férfi is kerülget, És ez kezd kicsit elbizonytalanítani, szerintem érdemes lenne kilépni ebből a kapcsolatból is olyannal próbálkozni aki talán meg is erőltetne magát azért, hogy elégedett legyél
2022. júl. 6. 12:27
 12/16 anonim ***** válasza:
45%
Én is azt hittem, minimum másik ország :)
2022. júl. 6. 12:27
 13/16 anonim ***** válasza:
94%
Mi változna egy év múlva? Semmi. Ő nem akar összeköltözni.
2022. júl. 6. 12:42
 14/16 Gyépésmérnök ***** válasza:
0%

GPS nyomkövető, erényöv, kiherélés.

Vagy esetleg kölcsönös bizalom.

2022. júl. 6. 12:57
 15/16 anonim ***** válasza:
90%
Miért nem jön fel Pestre??? Ha itt nem talál állást lőjje főbe magát..már bocs. Te nyilván nem fogsz ott állást találni. Sztem hülyít téged !
2022. júl. 7. 12:25
 16/16 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez ment,természetesen semmi nem lett belole,szakitottam. Szerencsére csak 2 evem ment ra.
márc. 14. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!