Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy hete már nem beszélünk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy hete már nem beszélünk, mégis hiányzik de nekem nem menne a tavkapcsolat tudom magamról! Miért nézi meg azokat amiket postolok?

Figyelt kérdés
Nekem nem menne a tavkapcsolat vele, én is éltem kint anno nagyon jól tudom milyen mikor nincs ott és hiányzik. Ettől is akartam megkimelni mert anno nagyon szenvedtem ettől és nem csak pár napig! Annyit mondott furcsa érzései vannak velem kapcsolatban, lát bennem többet, de vannak persze más csajok is de velük ezt nem érezte mint velem stb... (pedig nem is találkoztunk). Véletlen akadtunk egymásba pont mikor ment volna ki. Igen ám csak én ezt nem tudtam... Aztán de a tavkapcsolat nem menne, se az, hogy több opció is '' lehetne''. Hát köszönöm akkor részemről ennyi. Viszont bármi amit postolok ő az első aki megnezi... Úgy váltunk el mint ismerős. Lehet fog keresni mikor haza jön vagy ne is számítsak erre? N. 30
2022. márc. 11. 16:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Miért ne nézné?

Azok csak posztok, az ember minden hülyeséget megnéz.

Ha nem lesz senkije és ki lesz éhezve biztos fel fog keresni

2022. márc. 11. 16:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy ez az oldal kb. a frusztráció levezetésére van, de nagyon durva, hogy fél óránként írogatod ki a kérdéseket a témában. Le kell állnooooood!
2022. márc. 11. 16:56
 3/6 A kérdező kommentje:

2 #bocsika...

Látom tényleg igaz az a mondás, hogy mindenki magából indul ki... Én most írtam ki először, másodszor ezek szerint te logsz itt egész nap..ha ennyire 'kepbe' vagy

Na akkor hogy is van ez?

2022. márc. 11. 17:13
 4/6 anonim ***** válasza:
:'(
2022. márc. 11. 17:30
 5/6 anonim ***** válasza:

30 éves nő vagy, ez egészen biztos? Egy nyomira vágysz akit te ruháztál fel mindenféle idealizált maszlaggal. Nem is találkoztatok. Te jó ég...

Ketyeg a biológiai órád!

2022. márc. 11. 20:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Csak nem svájci az illető férfi?
2022. márc. 11. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!