Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Online ismerkedés esetén mikortól beszélünk távkapcsolatról?
Ha az interneten megismerek egy srácot, akivel egy hullámhosszon vagyunk, de van köztünk 200-300 km, akkor tulajdonképpen mikortól is beszélünk parkapcsolatról/távkapcsolatról?
Első találkozás? 3.találkozás?
A ti személyes tapasztalataitokra vagyok kíváncsi!
Mindaddig távkapcsolat van köztetek amíg 200-300 km (bár mennyi is?) választ el benneteket egymástól.
A párkapcsolat már más...arról akkor beszélünk amikor ti úgy döntötök,hogy kapcsolatként folytatjátok tovább a kezdeti ismerkedést.
Ez mindenkinél változó. Általában először levelezés, majd telefon/chat, aztán személyes találkozó, ahol végleg eldől hogyan tovább. Ezt van aki kitolja, van aki hamar sort kerít rá.
Ez rajtatok múlik!
Én sajnos nem hiszek a távkapcsolatban.
A helyedben már az elején felmérném azt,hogy amennyiben kapcsolat alakul ki köztetek melyiktek fog változtatni a lakóhelyén, mert valakinek, vagy mindkettőtöknek mozdulni kell.Hosszabb távon szinte lehetetlen megoldani az ingázást.
Nulla találkozóval semmiféle kapcsolat sincs. Se távkapcsolat, se párkapcsolat. A párkapcsolatnak egy formája a távkapcsolat.
Első találkozás után kicsit meredeknek tűnik kimondani, hogy párkapcsolatban vagytok. De kinek mi. Megbeszélés kérdése, illetve ti vagytok ott, ti érzitek, hogy mi zajlik kettőtök között. Lehet, hogy nem mondjátok ki, hogy együtt vagytok, de azért azt érezni lehet, hogy hányadán álltok egymással.
Nem a harmadik találkozás után költöznék hozzá...
Szerintem kb 8-10-12 hónap után költöznék csak hozzá. Nem rögtön!
Egyébként 20-as éveink legelején vagyunk.
Ja, az ugy mas. :)
Csak arra gondoltam, hogy szemelyesen es az ido mulasaval teljesen mas lesz az adott ember, mint neten. Jobban megismered. Foleg majd lakva. Ezert kar igy elore szaladni.
Hogy a fokerdesre is valaszoljak, akkor lesz belole kapcsolat, ha kolcsonosen ugy erzitek, hogy ez tobb puszta talalkozgatasoknal es terveztek tovabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!