Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tippek hogyan lehet kiküszöbölni a megcsalást távkapcsolatban?
3 éve vagyunk együtt, 1 évig még biztosan távkapcsolatban élünk. Nagyon szeretjük egymást, tényleg minden a lehető legjobb köztünk, barátságból alakult át szerelemmé a kapcsolat, így nagyon jól ismerjük egymást. Korábban úgy tűnt, hogy 3 év után összeköltözünk, de bizonyos okok miatt csúszik 1 évet az összeköltözés.
Azt hiszem, beleéltem magam ,hogy idén összeköltözhetünk, picit rosszul esik, hogy újabb 1 évet kell várni erre. Közben egyre jobban vágyódom a mindennapi intimitásra, beszélgetésekre, stb. és 3 év alatt sok férfi próbált már ismerkedni velem, de minden esetben hárítottam és közben be kell látnom, hogy én sem leszek fiatalabb (28/N). Jelenleg is tisztában vagyok azzal, hogy több férfi is szívesen ismerkedne velem hosszútávú kapcsolat céljából és egy városban is élek ezekkel a férfiakkal. (Nem történt flört vagy találkozó.)
Hogyan tudnám megerősíteni magamban, hogy kitartsak még egy picit? Aki volt hasonló helyzetben, szívesen olvasnék ötleteket, javaslatokat.
Vagy korrekt ember vagy, vagy egy ri*ó. Elég szomorú, hogy neked ehhez bármiféle megerősítés kell.
Ha azt írom, nyugi, kibírod, és ne legyél egy féreg, nem leszel, és kés vagy wtf?
Egyszerűen csalódott vagyok, hogy újabb 1 évvel húzódik az összeköltözés. Tavaly is ugyanez volt a forgatókönyv, hogy már csak 1 év, ami most újabb 1 évvel csúszott.
Jó lenne összeköltözni, meghallgatni a másikat, hogyan telt a napja, együtt, közösen fejlődni. De mindig csak az ígérgetések mennek. Ilyenkor eszembe jut, hogy mással vajon korábban össze tudnánk-e költözni, vajon milyen lenne mással. Nem szexkapcsolatra vagy ilyesmire vágyom.
Talán ultimátumot/határt kellene szabni, hogy fel is út-le is út, ha jövőre végre nem költözünk össze, akkor vége?
Egy kistelepülésről származunk, a munkalehetőségek eléggé korlátozottak ott. Ő jelenleg is ott él és dolgozik. Most nevezték ki egy jobb pozícióra, illetve a jelenlegi (és előlátható jövőbeli) gazdasági helyzetben nem mer váltani.
Én idén diplomáztam (korábban más területen dolgoztam dolgoztam, később kezdtem az egyetemet), pályakezdő vagyok és sajnos a diplomámmal, pályakezdőként nem tudok elhelyezkedni ott, ahol ő él, így nekem marad a főváros.
Most már méginkább érthetetlen, hogy miért nem akar összeköltöni.
A fővárosban azért nem olyan nehéz munkát találni.
Szerintem nem is akar igazából egy összeköltözést és a jelenlegi helyzet neki teljesen megfelel.
Te meg így csak szenvedsz mert többet szeretnél vele lenni.
Az az 1 év meg vicc.
Ha akarná akkor elkezdene munkát keresni a fővárosban miközben még dolgozik és ha sikerült neki akkor ott ahol most van felmond és lehet költözni.
Semmi nem változik 1 év múlva.
Hát, őszinte leszek, szerintem ez nem több kifogásnál. Ha a fővárosban nem talál jó munkát, ahol sehol. És az, hogy a gazdasági helyzetben nem mer költözni - ha erre vártok, a büdös életben nem fogtok összeköltözni. Nem úgy tűnik, hogy a recesszió egyhamar meg fog állni...
Szóval én nem csodálom ezek után, hogy elment a motivációd a kitartástól - én már egész biztosan ultimátum elé állítottam volna.
Én is csak kifogásnak érzem, és nem nagyon töri magát, hogy összeköltözzön veled.
"e a jelenlegi (és előlátható jövőbeli) gazdasági helyzetben nem mer váltani."
Kamu. Nem akar veled összeköltözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!