Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet hosszú távon egy távkapcsolat, mi a tapasztalatotok?
Figyelt kérdés
Mindkettőnknek van autója, szóval bármelyikünk tud a másikhoz menni. 170 km a távolság köztünk. Felépítettünk egy életet ott, ahol külön-külön élünk, mindkettőnket máshova köt a munka, nem mindegy, hol dolgozunk. Egyelőre egyikünk sem akar költözni. Ő pár hónap múlva 40 éves lesz, én 11 évvel fiatalabb vagyok nála.2022. ápr. 8. 14:42
1/14 anonim válasza:
hogyan működhet olyan kapcsolat, ahol mindkét fél röghöz kötött és ezáltal a célok nem egyeznek?
2/14 anonim válasza:
Működhet, ha a felek később hajlandóak összeköltözni. Mondjuk, ez így nálatok eleve másért sem fog működni. Te 29 vagy, ő meg 40.
3/14 A kérdező kommentje:
Ő javarészt éjszaka dolgozik, én nappal. Hetente egy alkalommal ő jön hozzám, egy alkalommal én megyek hozzá, heti 2 napot együtt tudunk így tölteni.
2022. ápr. 8. 14:48
4/14 A kérdező kommentje:
Mi az a más ok, ami miatt szerinted nem fog működni?
2022. ápr. 8. 14:48
5/14 anonim válasza:
Szerintem ennek semmi értelme, hacsak nincs a belátható célok között a költözés valamelyikőtök oldaláról.
6/14 anonim válasza:
Mukodhet persze addig mig nem lesz neki helyben felesége.
7/14 Dr.med.habil. Genya válasza:
En ugy mondom, minden olyan tud mukodni, ahol az egyik fel nem Gyk-n kerdezi az embereket a sajat ketelyei miatt.
🙃
8/14 A kérdező kommentje:
Ne mondd már, hogy neked nem érne meg hetente ennyi utazás egy olyan személyhez, akit szeretsz. Közös céljaink vannak, de kb. 5-10 év múlva tudnánk összeköltözni, ha minden nagyon jól alakul.
Megbízunk egymásban, a találkozások között chatelünk,illetve napi 1-2 órát videótekefonálunk.
2022. ápr. 8. 15:05
9/14 anonim válasza:
Ez csak és kizárólag a felek személyiségétől függ. Én speciel nem tudnék meglenni egy hosszabb távú (3 hónap +) távkapcsolatban akkor sem, ha lenne elvileg hosszú távú terv az együttélésre... más meg teljesen jól elvan egy kötetlenebb, később sem együttélős-közösháztartásos kapcsolatban. Neked kell tudnod, hogy neked belefér-e egy olyan kapcsolat, ami ha monogám is, de kb. egy laza kapcsolat fílingjét hozza (néha összejöttök, egymáshoz átutaztok, kicsi szórakozás, szex, egyik sem akar költözni stb.).
10/14 anonim válasza:
5-10 év múlva összeköltözés az egyenlő a sohával! Ha nem egyezik az életritmusotok, akkor ez hónapokig sem fog menni, nemhogy örökké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!