Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, hogy egész életetekben egyetlen ember legyen a párotok?
Nagyon jó látni, hogy vannak még akik így gondolkodnak. Én is az igazira "várok" úgy, hogy eddig nem volt semmilyen párkapcsolatom. Egyáltalán nem hiányzik az ilyen fiatalkori bulizás meg kiélés, tombolás, úgyhogy ez nem gond. Csak jöhetne már...
19/F
Ez a fitalakorú bulizás, meg hogy elmaradtak dolgok, van benne valami amit írtak, de ha te együtt bulizol barátnőddel és együtt sírtok a nevetéstől, akkor az eláshatja magát ha csak úgy eldobja barátját... Ahol ez történik ott mingig más is van a háttérben, egy unalmas sablon kapcsolat, csak hogy vagyunk egymásnak kb. mint unalmas házasok, na ott van ilyen.:P Vannak nekem is barátaim akik ugyanígy jártak, 1 haveromnak volt egy 5 éves kapcsolata és ők is szép nyugisan szétváltak, merthogy amaz nem élte ki magát meg ilyenek, hallottam ilyet.Ezért is kell úgy választani párt, ha már egy nálad fiatalabb csajjal jössz össze 3 évvel pl. akkor hogy ő elég érett is legyen hozzád.Nehéz olyat találni, mert későbbre mire felnyílik a szeme, lehet félredob mert tényleg más tervei vannak, ezért nem jó gyerekekkel kezdeni.:D Mondjuk én voltam 20 mikor megismertem bnőm, ő 17, de már akkor nagyon komoly volt és szerény.Most is, bár mellettem több bizalmat nyert, ezt ő mondta.:P Mindkettőnknek egy célja van, hogy dolgozzunk és össze tudjunk költözni, emellett mindent megbeszélünk, bármi para van, persze ha nem így mennek a dolgok akkor egyértelmű hogy szétválás lesz a vége.+Ez a bulizós dolog, nos a barátnőm nem szeret ilyen helyekre járni, max néha velem, de amúgy úgy könyörögtem, hogy na gyere táncolni discoban.:) Szóval vannak ilyen csajok is, csak ki kell fogni a megfelelőt neked, bár kettőnk közül én kedvelem a discot, de nekem így is jó, legalább velem eljön.:)
F/24 voltam
Nagyon jó kérdés, kiváncsi vagyok a válaszra. Én is ezen agyalok már hetek óta! Most vagyok 22 18 évesen ismertem meg a páromat, azóta sem volt senkim rajta kivül. Néha azt érzem hogy kéne menni, élni az életet, pörögni, tapasztalatot szerezni máskor viszont ugy érzem megtaláltam az igazit és nyugodt életre, biztonságra családra vágyom Vele!
Nagy dilemma, egyre inkább nem tudom mit tegyek!
Maradj a pároddal, az én barátnőm nem bulizós, én éreztem mostanában, hogy jó lenne menni haverokkal pörögni bulizni olyanokat mint régen, de nem.Vele is ugyanolyan jól tudom magam érezni, csak ő nem nagyon szeret bulizni, igaz mondja hogy menjek nélküle, de nekem meg az a szar ha ő nincs ott.Nekem így jó!Buli.. Szerinted mi a fontos?Néha jól érzed magad este mert jót buliztál, vagy jól érzed magad egy életre azzal akit szeretsz?
F/24
Van egy nagyon jó mondás: Járt utat járatlanért el ne hagyj!
Nálunk volt egy csúnya veszekedés ami miatt kb. fél évig nem találkoztunk, nem is beszéltünk egyáltalán. Ez idő alatt is végig arra próbáltam rájönni el tudnám-e képzelni az életem nélküle, másvalakivel. el tudnám-e felejteni és valaki mással 0-ról indulni. De úgy éreztem nem találok még egy ilyen tökéletes embert. Nagyon összepasszoltunk, mindenben megfelelt nekem elviselte a szeszélyes természetem, szeretett akkor is ha nem érdemeltem meg és maximális társ volt, szerettem hozzábújni imádtam érezni az illatát és beleborsóztam ha megérintett. Rájöttem nem tudom elképzelni többé már az életem egyedül, nélküle. Mindenkiben őt keresném, és mindenkit próbálnék olyanná változtatni amilyen Ő volt. Próbáltam ismerkedni a szakitás után, de nem ment mert igazán senki nem érdekelt mindenkiben az ő tulajdonságait kerestem. A pasik akikkel ismerkedtem mind azt mondták még nem vagyok túl az exen, fejest ugrottan az ismerkedésbe. És beláttam ennek nincs értelme, ő kell és senki más. Most megint együtt vagyunk, de a kapcsolatunk nem felhőtlen annak ellenére sem, hogy sok mindenben hasonlitunk és azonos a gondolkodásmódunk is.
A legrosszabb ebben az egészben, hogy az ember sosem tudja ki az igazi, megtalálta-e már. Én hiszek abban hogy van ilyen de abban sajnos nem igazán, hogy elsőre meg lehet találni. Próbálok hinni benne, de sajnos a tapasztalatok tényleg nem ezt mutatják. De majd kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!