Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El tudnád fogadni barátodtól?
Azt h sosem kérdezi meg milyen napod volt.
Én úgy nőttem fel hogy szinte sose kérdezték meg, ha mégis akkor meg nem figyeltek a mondandómra..
Én se kérdezem barátnőmtől, az ő dolga, felnőtt, intézze jól a dolgait; én így nőttem fel
Én útálom ha megkérdezik milyen napom volt, hót klisé az egész, nem hiszem el, hogy valaki nem tud ennél értelmesebb módon beszélgetést kezdeményezni.
Úgyhogy engem nem zavarna, ha amúgy erdeklödő és törödő. Ha azért nem kérdez mást sem, mert le se xar, akkor szakítanék, de ha amúgy foglalkozik velem, akkor még pozitívum is hogy tud normálisan beszékgetni.
Engem azzal borít ki a párom, hogy mindeneől tudni akar, annyira részletesen hogy elképesztő!
Én nem szoktam kérdezni, mert nem érdekel, ha van valami érdekes úgyis elmondja, nagyon örülnék, ha fordítva is így lenne!
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!