Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha kapnál ünnepre vagy születésnapra barátodtól egy ezüst nyakláncot amin van egy állatos medál, örülnél neki?
Én mondjuk örülnék neki, de ilyenkor mindig kellemetlenül érzem magam, hogy minek költött ennyit!
Ha szereti az állatokat akkor okés, de ha mondjuk nem annyira akkor jobb lenne egy olyan medál, ami mondjuk a nevének a kezdőbetűje!
Amúgy biztos örülni fog neki!
Ha olyat kapok, ami a másiknak tetszik akkor nagyon örülök neki. Sokkal jobb mint egy olyan ajándék, ami nem jelent egyikünknek sem semmit, csak le van tudva vele az ajándékozás.
Az zavarna, hogy minek költ ennyit rám, de ettől függetlenül tudnék neki örülni. Az állatokat és az állatos dolgokat is szeretem, kaptam már szarvasos fülbevalót és hordom is.
egy ezüst nyaklánc medállal nem több 5ezernél...
de én nem örülnék neki,fémallergiám van,nem tudok ezüstöt hordani,elszomorodnék,hogy sosem jegyzi meg,hogy bármi amin fém van,attól kiütéseim lesznek... (szerencsére mindig figyel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!