Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem érzem a páromon hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem érzem a páromon hogy vonzódna hozzám. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Fél éve vagyunk együtt, huszonévesek vagyunk, és szinte sose szexelünk. Régebben gyakran kezdeményeztem, de ő rengetegszer visszautasított. Ez annyira rosszul esett, hogy eldontottem hogy nem lesz többet ilyen, megvárom míg ő akarja. Lassan egy hónapja nem volt köztünk semmi ilyesmi. Mostmar belátom hogy ez jobb nem lesz, szakítani nem akarok, de én ezt így nem bírom, ez így nem normális.

Mit tegyek?

2022. jún. 30. 09:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
82%

Napi 15 óra meló után nekem se lenne kedvem/energiám semmire a zuhany-alvás kombón kívül.

Nekem inkább az a fura, hogy neked csak a szex hiányzik, a közös időtöltés, programok, stb nem?

2022. jún. 30. 16:37
 12/15 A kérdező kommentje:

Én vagyok a nő a kapcsolatban.

Nem gondolnám hogy nem csinálok semmit, mikor még próbálkoztam nála, gyakran volt hogy csak én oráloztam, plusz eléggé figyelek arra hogy mik azok amiket szeret, mert azt szeretném hogy a legjobb legyen neki.

Mivel nyáron mindketten sokat dolgozunk, a közös programokat megoldottuk úgy, hogy bizonyos időközönként randizunk, ilyenkor mindig valami különlegesebb a program, egyszer ő talál ki valamit, egyszer én.

Összebújós, sorozatozós esténk is van több hetente, ilyenkor tényleg lenne lehetőség.

2022. jún. 30. 18:59
 13/15 anonim ***** válasza:
16%
És te hogy bírod ezt, kérdező? Úgy, hogy demiszexuális vagy?
2022. júl. 2. 02:39
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez a pasi kuka, ahogy most leírtad a kommentet! Cselédet csináltál magadból, akit nem becsülnek. K..ra kihasználnak és fel sem tűnik.
2022. júl. 2. 08:07
 15/15 anonim ***** válasza:
Meghíztàl az utóbbi időben?
2022. júl. 3. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!