Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm írt az exének,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm írt az exének, jogosan akadtam ki ezen?

Figyelt kérdés
Másfél éve szakított vele barátnőm, de négyhavonta valahogy összeakadnak chaten. Az utóbbi időben alig tudtunk találkozni barátnőmmel a vizsgák miatt, és bevallom nem volt mindig energiám csevegni vele nap végén telefonon ebben az időszakban. Kiderült, hogy múlt héten írt az exének, hogy mi újság vele. Nekem rohadt szarul esett, de elmondása szerint nem beszéltek semmi különösről, csak hogy kivel mi volt az elmúlt időben. El is olvashattam volna, de nem akartam turkálni a dolgaiban. Ő váltig állítja, hogy ebben nincsen semmi.
2022. jún. 28. 23:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
36%
Utolso, akkor te papucsokra hajtsal, mert ezert egy normalis ferfi ugy elverne mint jeg a hatart.🤣🤣
2022. júl. 7. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!