Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akadtam ki a barátnőm viselkedésére?
Figyelt kérdés
Elvittem haza bemutatni és ott volt nálunk az uncsitesóm akinek folyamatosan beszólogatott. Amikor betelt a pohár akkor felhívtam a szobámba és kérdőre vontam. Azt mondta hogy mit képzel az unokatesóm(nem ilyen szavakkal) hogy ölelget meg puszilgat engem. Hozzátenném hogy mi kb együtt nőttünk fel tehát ő olyan nekem mintha a nővérem lenne. Annyi volt hogy megölelt meg adott puszit az arcomra. Én meg egyszer adtam neki egy puszit a fejére amikor felálltam az asztaltól. Meg az is baja volt hogy beszélgettem vele. Szeretem ezt a csajt de olyan dilis hogy ilyeneken féltékenykedik.2020. márc. 6. 20:58
1/16 anonim válasza:
Féltékenykedett az unokatestvéredre?
Nem normális ez a nő.
Hosszú távon én nem bírnám elviselni az ilyen nőt, de ez az én privát véleményem.
2/16 A kérdező kommentje:
Nagyvonalakban igen. Féltékenykedett az unokatestvéremre.
2020. márc. 6. 21:04
4/16 anonim válasza:
Engem is zavarna ez a fajta egymás korbenyalasa. A beszélgetés ok, de a többi minek kell? Amúgy hallottunk már olyanról, h valaki túl jóban volt az uncsitesojaval és olyat is, h elvette feleségül...
5/16 anonim válasza:
Normál esetben azt írnám, hogy nincs rendben a csajod. De.. és bár kevés infó ezért lehet én értem félre de nem túl szoros az a kapcsolat az unokatestvérrel? Csak kérdezem.. Mert ha találkozásnál, búcsúzásnál adtok puszit egymásnak oké. De spontán amikor csak felállsz az asztaltól adsz neki egy puszit? Miért is? Másnak is adtál? esetleg a barátnődnek? Vagy csak az unokateso van ilyen "kiváltságos" helyzetben? Előttem jól írták, láttunk már túl szoros unokateso viszonyt...
6/16 anonim válasza:
Miért puszilgatjátok, ölelgetitek egymást csak úgy?? Hány évesek vagytok?
Szerintem ez túlzás.
7/16 anonim válasza:
Ez már nekem is sok lenne! A barátnőd rosszul kezelte, nem bunkóznia kellett volna az unokatesóddal. Én ha kettesbe lettünk volna megkérdeztem volna tőled, hogy mi a fészkes fene bajotok van nektek, hogy nyaljátok egymást elvileg FELNŐTTként!
8/16 anonim válasza:
Igen, én is a barátnőd pártját fogom, de valószínűleg nem féltekénységből bunkóztam volna, csak egy párszor átfutott vna az agyamon, hogy Jézusom ez óvoda? Hülyén viselkedsz, nekem is van testvérem nem nyalogatom.
9/16 anonim válasza:
Én megértem a barátnődet. Én is kellemetlenül érezném magamat, ha átmennék valakihez, és az illető egy számomra még idegen embert puszilgatna, ölelgetne. Képzeld el a fordított helyzetet: felmész a barátnődhöz mint a barátja, ő meg egy férfi rokonát puszilgatja. Neked se esne jól szerintem.
10/16 anonim válasza:
Én sem értem minek kell spontán homlokon csókolnod a saját rokonod. A homlokpuszi egy sokkal bensőségesebb szint, amit a barátnőd meg nem kapott meg aznap.
Szóval valahol ő is érthető, hogy kiakadt. De tény, hogy ő se kezelte jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!