Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akadtam ki?
Nem tudom mi van ezekkel az exekkel. Párom egyik exe,akinek már családja van,pár hónapja kereste és a tel.számát akarta elkérni,hogy feltudja hivni. Párom írta neki,hogy nem és inkább a férjeddel,gyerekekkel foglalkozz. Most nemrég egy másik bukkant fel. Nem is értem ezeket. Érdekes módon az én exeim nem bukkannak fel,talán mert értelmes exeim voltak,nem tinipitsák.
Egyébként az ex azért ex,mert nem működött vele,semmi keresnivalója egy új/másik kapcsolatban. Azt vettem észre,hogy a nők sokkal pofátlanabbak,konkrétan letojják,hogy Te is ott vagy,mint jelenlegi társ.
Dettó, párom exe pár hónapja felhívta tefonon (évek óta nem változott a tel száma) és elkezdett sztorizni neki a kislányáról, az életéről, blabla... Kit érdekel? Párom megpróbálta a beszélgetést rövidre zárni, tudtommal azóta nem történt ilyen eset, de nem tudtam hova rakni.
Viszont nekem az segít ezt az egészet rendezni, hogy engem választott és nem exét, az ex valamiért ex, nem hiába, és megpróbálok nem foglalkozni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!