Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem, hogy pasim szakítani akar velem, de nem tudom miért?
Tisztám látom a jeleit, hogy szakítani akar velem. Nem mondta de látom…
Mikor megkérdeztem, hogy mi a baj, miért akarja megtenni ezt velem, nem mondott semmit.
Mindent megpróbáltam, ki is csinosítottam magam, bármibe belementem volna, de egyedül hagyott a szobában.
Nem tudok nélküle élni. Nekem ő volt a Tökéletes, intelligens volt, jóképű is… rosszul vagyok már annak a gondolatára is, hogy ő szakítani akar velem…
Mit tehetek rémesen szorongok..
Te vele is így kommunikálsz, mint amit leírtál? Mert akkor nincs min csodálkozni, megvan az ok. Az, hogy te rébuszokban beszélsz, ő hallgat, és otthagy, annak semmi köze a tökéletes társhoz, jobb is, ha megszabadulsz tőle.
Miből gondolod, hogy szakítani akar?
Ha szeret, miért akar szakítani?
Miért nem tudsz nélküle élni? Életképtelen vagy? Más is élt már át szakítást, másnak is volt szr, de mindenki kilábal belőle.
Nem tudom miért akar szakítani velem, megakartam vele ezt beszélni de elhúz előlem.
Számomra a szakítás érzékeny pont. Ha vagyok valakivel akkor úgy érzem számítok valakinek, van miért élnem. Ha nincs akkor minek éljek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!