Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tudom a reakcióját így nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom a reakcióját így nincs értelme mert nem vezet sehova így?

Figyelt kérdés

Egy olyan beszélgetés előtt állunk amiben benne van egy nagy veszekedés esélye. El szeretném mondani neki mi az ami nem tetszik és változtatnia kellene mert engem az ahogy most van gátol a továbblépésben. Ezt többször mondtam neki de mintha nem értené.

Viszont ő egyből jön a sajnáltató,én vagyok a hibás mindenért ,én vagyok a rossz..

amit nem mondtam pusztán csak a bennem lévő érzésekről akarnék beszélni..

Amikor ő mond rólam, nyugodtan vegighallgatom őt..

2022. jún. 27. 19:38
 1/7 anonim ***** válasza:
58%
Amig nem tanulsz meg vele kommunikalni, addig ez halott ugy ha eleve eddig se ment.
2022. jún. 27. 19:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Értem mi a gond. Hasonlót élek meg most is. Szerintem addig kell ezt ismételni, amíg észbe nem kap. Ha pedig nem, hát sry, nincs megoldás.
2022. jún. 27. 20:00
 3/7 anonim ***** válasza:
34%

Na majd ird meg hogy veszekedes lett, megint nem ment kommunikalni.

Semmi olyan orleted mem volt hogy maskepp adnád mist at egyszer elő magad, vagy maskeooen probalnád megkozeliteni vagy tanultal esetleg asszertiv komnunikáciot vagy barmi.

Ugyanazokat ugyanazokkal a sikertelen modszerekkel adod elo. Es akkor engem pontoznak le.

2022. jún. 27. 20:04
 4/7 anonim ***** válasza:
*semmi olya ötleted nem volt hogy maskepp adnad most az egyszer elő magad vagy maskeppen probalnad megkozeliteni
2022. jún. 27. 20:05
 5/7 anonim ***** válasza:
2022. jún. 27. 20:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Kisegítősuliban jöttetek össze, igaz?

Ha eleve tudod, hogy semmi értelme, akkor minek állsz neki veszekedni? Egyszerű: ez a te lelkednek esik jól, hogy megint jó nagyot bele tudsz rúgni.

Bazki, már ezerszer leírtuk, hogy lehet eredményesen kommunikálni, hogy ne ez a mindenbenénvagyokhibás legyen a vége. Ezerszer! És kurrrvára ugyanott tartasz, semmit se fogsz fel belőle.

Tehát te ezt élvezed. Egyszer élőben mondod el minden xarnak, aztán ha nincs ott, akkor itt szídod reggeltől estig. Te ezt élvezed, ettől elégülsz ki. A fogyatékos csajod meg attól, hogy egész nap mártírkodik, és sajnálja magát. Nektek ez a napi szex, egymás bas2ogatása meg szívatása. Szerencsére sose fogtok szaporodni.

2022. jún. 28. 07:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Már így is nap mint nap hallgatja az okorskodásaid, mert neked semmi sem jó úgy ahogy csinálja, kvázi folyamat le van hülyèzve (hiába mondod szèpen nyugodtan). A legapróbb dolgokra sem tudsz pozitívan reagálni. Ès akkor csodálkozol, hogy ez a reakció már tőle, mikor nekikezdenèl a pocskondiázásának?

Tessèk, itt egy pèlda:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Rosszallod, hogy mièrt akkor vett ki szabit, hogyha eljár tornázni, akkor hogy osztja majd be a körmös vendègeit, de máskor meg azon rugózol, hogy mièrt nem mozog, így nem fog fogyni...

Neked semmi se jó, csak a szrt árasutod magadból. De csodálkozol, hogy ez a reakció...

2022. jún. 28. 15:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!