Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért engem hibáztat az egészségügyi bajaiért?
Mélyponton vagyunk jelenleg és sajnos a megbeszélés sem megy igazán mert egyből támad.
Ő sokat rágódik a kapcsolatunkon, hogy miért nem kapott eljegyzést, miért nincs gyerek stb, neki a sorsa h egyedül legyen és ne legyen családja.
Ezen agyal, emiatt nem alszik jól stb.
Több kisebb betegsége is lett aminek lehet köze ezekhez.
Meghízott kicsit és nem igazán akar lemenni. Persze ez is az én hibám..
Nem nem az övé, aki 800mèterre kocsival jár dolgozni, meg este 10kor simán eszik nasit..meg minden nap a krempuding adag, meg amúgy ami a foga alá való abból bír enni bőven. Meg aki ülőmunkát végez egész nap..
Nyilván nem mondom h lelki oldalról nem játszhat közre, de csak h az én hibám lenne..( eleve 2ember kell egy kapcsolathoz)
Teljesen az én nyakamba varrta h ő miattam betegeskedik..
Ha nem akarod elvenni, kozold vele, mert így 30 évesen már nagyon kevés ideje maradt. Te meg jó 4-5 éve csak húzod neki, közben meg ide jársz panaszkodni rá.
Nem kell neked ez a nő, csak más nem viselne el. A kérdés, hogy vagy-e elég gerinctelen, hogy elvedd tőle a lehetőségét a boldog, teljes életre?
Kettőn áll a vásár. De itt nagyobb részben rajtad.
Ő annyiban hibás, hogy nem áltt tovább ahelyett, hogy egy olyan kapcsoaltban senyvedjen, amiben nem érzi jól magát, egy toxikus ember mellett, aki csak kritizálni, meg verbálisan bántalmazni tudja.
Igen, tudod, az, hogy egy kapcsolat haladjon előre, az reális elvárás. Vagy te mit gondoltál? Hogy majd 60 évesen is még csak ábrándozni fogtok esküvőről meg gyerkekről? Ha neked más elképzeléseid vannak, akkor nincs mese, lépni kell. Mindkettőtök érdekében.
Az, hogy elhízott, meg egyre többet eszik, az a viselkedésed következménye. Nem érzi jól magát a kapcsoaltban, nincs öröme, így az egyetlen örömforráshoz fordul: a kajához.
Igaza van, egymást betegítitek meg!
Én is már számtalanszor olvastam a kérdéseidet, az is komoly problémára vall, hogy állandóan itt panaszkodsz, ahelyett, hogy szakítanál. Számotokra megváltás lenne, ha megszabadulnátok egymástól, érthetetlen, hogy miért nem mondja ki végre valamelyikőtök!
"Ő sokat rágódik a kapcsolatunkon, hogy miért nem kapott eljegyzést, miért nincs gyerek stb, neki a sorsa h egyedül legyen és ne legyen családja.
Ezen agyal, emiatt nem alszik jól stb."
Hát nem is ő rabolta a saját idejét, hanem te az övét, aki reménykedett benned, hogy lesz előrelépés, te meg fostál erre.
Ha nem akarsz szart se tőle, csak ócsárolni tudod, és állni egy helyben, míg neki ketyeg a biológiai órája, minek húzod ezt?
Miért nem szakítasz, hogy olyannal lehessen, akivel halad is az élete?
Nem mindegy, hogy mit mond? Eddig se érdekelt se ő, se a véleménye, se a tervei. Elégedett lehetsz: a legundorítóbb módon nyomorítod meg lelkileg. Hiába keresed a felmentést. Nálad aljasabb emberi lény nincs a gyakorin. Pedig van itt pár klinikai eset...
Amúgy nincs igaza? Melletted az a sors várja, hogy se esküvő, se gyerek, mert szerinted nem érdemli meg. De arra jó, hogy legyen kit utálnod évekig, minden nap. Kínzod. Szídod. Az lenne a csoda, ha ebbe valaki nem betegszik bele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!