Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arról mi a véleményetek hogy volt nőm tíz évvel szakítás után fel keress hogy folytatni akarja Én pedig azt válaszolom hogy inkább az ördög öreganyjával mert az fiatalabb?
Figyelt kérdés
2022. jún. 25. 07:24
1/10 anonim válasza:
valószínűleg leesett a magas lóról...jó leszel te is :)
2/10 anonim válasza:
Az én exem 19 év után talált meg. Mikor egyre gyakrabban emlegette, hogy gyereket szeretne, de a mostani pasija nem, na akkor jöttem rá, hogy a legjobb az lesz, ha hagyom a fenébe.
3/10 anonim válasza:
Az hogy szánalmas mindkettő, neked pedig elég gyerekes, bunkó a stílusod
5/10 anonim válasza:
En 10 ev mulva felkerestem egy tinikori laza kapcsim
Euforikus szenvedelyes viharos dinamikus kapcsolat és szerelem lett belole. Kb miénk az egész világ típusú.
Pont az nem érdekelt senkit mennyit változott a masik külsőre.(habár jopasi jónőnek számítunk 10 év mulva is)
6/10 anonim válasza:
Folyt De ő hizott rajtam meg ráncok
Pont a kulso nem erdekelt senkit sokkal több van mögötte mint tartalom
7/10 anonim válasza:
Neked a nőben az életkora a legfontosabb? Biztos érett személyiség vagy.
8/10 anonim válasza:
Azt hogy egy büdös paraszt vagy
9/10 A kérdező kommentje:
7 ha szatyor kell akkor veszek egyet a boltban
2022. jún. 25. 11:47
10/10 anonim válasza:
Az, hogy nincs probléma azzal, hogy visszautasítod, de ez a beszólás szint alatti, bunkó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!