Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Adott egy több éves kapcsolat. A többi lent?
"De elvileg szeretik egymást. " - ja elvileg... erről reggeli tudnék vicceket mesélni. Olyan nincs közte, hogy másnap regisztrál egy társkeresőre.
Jó ötlet volt a szakítás, nem kell azt már bolygatni.
Szerintem túl gondoljátok. A szakítás az esetek döntő többségében egy önbizalom romboló dolog. "Valamit nem csináltam jól, nem vagyok elég jó, nem kellek, baj van velem" stb. Automatikusan ilyen gondolatok ugranak be tőle a legtöbb embernél.
És ő is, mint a legtöbb ember, mit tesz? Regisztrál egy internetes felületre, hogy azt érezze, még mindig van piaci értéke, még ő is valaki. Dehogy kereste ő álmai asszonyát. Ő az elveszett önbizalmát és önbecsülését kereste.
És az se fair szerintem, ha erre valaki azt mondja, hogy "dehát ha én kibírtam, bírja ki ő is". Miért csont egyformák vagyunk? Neki nincs joga máshogy vigasztalódni...? Szerintem a barátnődnek mérlegelnie kéne akarja e még a kapcsolatot, és ha igen, mit gondol, mi vezetett ahhoz, hogy szakitsanak. Az utána következő dolgok már irrelevánsak. Ha ezekben nem tudnak előrébb jutni és fejlődni közösen, akkor a kapcsolat halálra van ítélve és a szakítás jó döntés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!