Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, ha valaki "túl kedves" egy párkapcsolatban? Létezik egyáltalán ilyen?
Max akkor ha nincs saját személyisége, folyton a párja alá rendeli magát. Nem dönt semmiben, mert legyen mindig az, amit a másik szeretne, nem kér soha semmit, de folyton lesi hogy mit tegyen meg a párjának, ilyenek.
Ezzel szerintem sokak agyára lehet menni; egy társban nem egy engedelmes kutyát keresünk.
Ha meg nem erről van szó, akkor fogalmam sincs.
"Létezik egyáltalán ilyen?"
Legfeljebb amolyan mogorva, érzelmileg sivár lényeknél, akiknek egy "kapcsolat" a dominanciáról, erőfölényről, és pusztán a dugásról szól.
Egyébként nincs ilyen. Mint ahogy túl szép sincs. Aki ezzel érvel, annál vagy van valami defekt, vagy nem őszinte.
Olyan persze van, hogy valaki szinte a teljes személyiségét feladja, mert mindenben mániákusan a szerelme kedvében akar járni, de ez az én fogalmaim szerint nem azt jelenti, hogy "túl kedves", hanem inkább... szolgalelkű, és bizonyos értelemben nem is őszinte.
#1: Ezt én is gyűlölöm, amikor még egy tök semleges dologról sem lehet beszélgetni vele, mert mindenben először megkérdezi az én véleményemet, majd rögtön, hogy hát ő is ugyanígy gondolja.
De ez nem kedvesség, vagy "túl kedvesség". Ez inkább önállótlanság, és alárendeltség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!