Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit jelent az, ha valaki "túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az, ha valaki "túl kedves" egy párkapcsolatban? Létezik egyáltalán ilyen?

Figyelt kérdés
2022. jún. 24. 20:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%

Max akkor ha nincs saját személyisége, folyton a párja alá rendeli magát. Nem dönt semmiben, mert legyen mindig az, amit a másik szeretne, nem kér soha semmit, de folyton lesi hogy mit tegyen meg a párjának, ilyenek.

Ezzel szerintem sokak agyára lehet menni; egy társban nem egy engedelmes kutyát keresünk.

Ha meg nem erről van szó, akkor fogalmam sincs.

2022. jún. 24. 20:33
 2/12 anonim ***** válasza:
Mit jelent neked a túl kedves?
2022. jún. 24. 20:35
 3/12 anonim ***** válasza:
58%
Nincs tartása nincs mit hódítani rajta. Keznél van.lábtörlő.ilyesmiket.
2022. jún. 24. 20:58
 4/12 anonim ***** válasza:
69%

"Létezik egyáltalán ilyen?"

Legfeljebb amolyan mogorva, érzelmileg sivár lényeknél, akiknek egy "kapcsolat" a dominanciáról, erőfölényről, és pusztán a dugásról szól.

Egyébként nincs ilyen. Mint ahogy túl szép sincs. Aki ezzel érvel, annál vagy van valami defekt, vagy nem őszinte.

Olyan persze van, hogy valaki szinte a teljes személyiségét feladja, mert mindenben mániákusan a szerelme kedvében akar járni, de ez az én fogalmaim szerint nem azt jelenti, hogy "túl kedves", hanem inkább... szolgalelkű, és bizonyos értelemben nem is őszinte.

2022. jún. 24. 21:22
 5/12 anonim ***** válasza:
85%

#1: Ezt én is gyűlölöm, amikor még egy tök semleges dologról sem lehet beszélgetni vele, mert mindenben először megkérdezi az én véleményemet, majd rögtön, hogy hát ő is ugyanígy gondolja.

De ez nem kedvesség, vagy "túl kedvesség". Ez inkább önállótlanság, és alárendeltség.

2022. jún. 24. 21:24
 6/12 A kérdező kommentje:
Nekem a túl kedvességről egy nagyon mézesmázos, irreálisan pozitív ember jut eszembe, vagy esetleg egy énhatárokkal nem rendelkező valaki, viszont nem sűrűn találkoztam olyan emberrel, aki túl kedves. Egy másik kérdés ihlette az enyémet, nincs konkrét szitu, csak kíváncsi voltam, nektek mik a tapasztalataitok. :D
2022. jún. 24. 23:04
 7/12 anonim ***** válasza:
82%
Nekem az számít túl kedvesnek, aki zavarba hoz azzal, hogy túl sokat tol a kapcsolatba, mikor bennem még nem alakultak ki olyan érzelmek. Kicsit tolakodónak érzem, hogy én nem tudok mit adni, ő meg aránytalanul sok energiát, időt és pénzt veszteget valamire, ami az sem biztos, hogy kialakul-e köztünk.
2022. jún. 24. 23:11
 8/12 anonim ***** válasza:
Papucskodás is lehet és manipuláció is, döntsd el melyik illik jobban arra aki a személyre aki túlkedveskedik neked.
2022. jún. 25. 00:14
 9/12 anonim ***** válasza:
A túl kedves mindig hátsó szándékú
2022. jún. 25. 09:55
 10/12 anonim ***** válasza:
Tapasztalataim alapján a túl kedves nem őszinte ember. Csak az vezérli h valamit megkapjon, ami nem te vagy, de te is megtudnád adni, vagy felhaszná valamihez
2022. jún. 25. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!