Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem miért nem lehet boldog párkapcsolatom, létezik egyáltalán olyan?
25 éves vagyok, eddig 3 barátom volt egy két éves (első "szerelem) és két féléves.
Az elsővel még szívesen találkoztam és hálás voltam érte, hogy ő van nekem, de két év után annyit változunk (21 évesek voltunk) hogy már nem bírtuk egymást, ma is jóba vagyunk de nincs vonzalom.
A második egy félreértés volt a harmadikkal meg nemrég szakítottam mert hiába indult nagyon jól, sok kompromisszumot kötöttem, a végén már nem volt kedvem vele találkozni..
Mások, hogy csinálják, hogy együtt élnek meg képesek valakivel gyereket tervezni?
Én is szeretnék csládot, kertesházat, goldenretrivert, de nem találok hozzá társat.
((most kezdek dolgozni, 2 diplomám van és nem hiszem, hogy mostantól sok új férfit megismernék)
Igen. Miért ne lehetne kapcsolatod? Semmi olyan dolgot nem írtál le ami ezt megakadályozná. Bőven lehet még kapcsolatod akár több is és akár olyan is akivel sikerül nagyon hosszú ideig együtt maradni és családot is alapítani.
F
Létezik.
14 éves voltam mikor megismertem közös barátokon keresztül, 18 éves voltam mikor összejöttünk. 4 éve vagyunk együtt, már összeköltöztünk és befogadtunk egy kisállatot.
Minden nap együtt vagyunk, soha nem tudnám megunni, ha mégis néha szükségünk van egy kis privát térre akkor elvonulunk a másik szobába filmezni, pihenni, játszani stb.
Együtt találkozunk barátokkal többnyire, de van, hogy ő elmegy a srácokkal sörözni én meg a lányokkal valamerre. Koncertre is szoktunk külön, de együtt is menni.
Minden nap várom, hogy haza érhessek hozzá. Folyamatosan vannak puszik, ölelések, bújások. Nem megy el mellettem a lakásban úgy, hogy ne érjen hozzám egy simogatás erejéig és nekem minden alkalommal olyan jól esik, mintha az első hónapban lennénk.
Hangoztatja, hogy szeretné majd megkérni a kezem, sokat érdeklődik hogy milyen gyűrűk tetszenek, hogy képzelem el a lánykérést stb. És mindenféle kételkedés nélkül igent mondanék.
Mi is kötöttünk kompromisszumokat. Beláttuk, ha hibáztunk és javítottunk azokon. Veszekedtünk is nem egyszer. De soha 1 percre nem múlt el a szeretet egymás iránt.
Van ilyen. Én az első perctől kezdve éreztem, amikor megismertem. Egymás mellett nőttünk (növünk) fel és ennek ellenére sem távolodunk.
Ne pörögj ezen, adj időt magadnak és akkor fog majd betoppanni az életedbe, amikor nem számítasz rá. Amíg görcsölsz ezen, addig nehezebb lesz.
Fuh, na pontosan az ilyen mentalitásod miatt nem lesz neked boldog párkapcsolatod. Minek írsz ki ilyen rinya kérdést ha semmilyen választ nem fogadsz el? Feltettél egy kérdést, válaszoltam rá, de odakell szúrni a rosszindulatú hülyeségedet, csak mert te nem vagy képes erre.
Ha a való életben is ilyen savanyú p*csa vagy, ne csodálkozz ezen a problémán.
Igen, létezik.
A "mindig együtt lennél vele" (rózsaszín köd effektus amikor barátok is magasról le vannak ejtve) nem egyenlő azzal, hogy szabadidőtök stb se lehet egymás nélkül, mert ha mindig együtt vagytok elválaszthatatlanul, egy idő után az is válhat nem olyan jó kapcsolattá pont emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!