Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy valakinek egyáltalán nem való a párkapcsolat mert túl érzékeny hozzá?
Figyelt kérdés
Én képes lennék attól sírni ha csúnyán beszélne velem a barátnőm.2016. nov. 29. 09:32
1/7 anonim válasza:
Én pont tegnap is sírtam, amiért valaki csúnyán beszélt velem. Én csak elviselhetetlennek hívom magam, ezért se keresek barátnőt.
2/7 anonim válasza:
Olyan lányt keress, aki nem beszél csúnyán veled. Egy párkapcsolatban különben sem kéne sértegetni a másikat. Meg lehet beszélni mindent normális, emberi hangnemben is. Nekünk legalábbis 9 éve sikerül.
3/7 anonim válasza:
Miért beszélne veled csúnyán? Ha nem bántod nem húzza fel magát :D Lennék a helyzetekben, nekem a féltékenység tesz keresztbe. Jelenleg szinglin érzem magam jobban :D
4/7 anonim válasza:
Önmagában nem elég az érzékenység. Sok más dolog is összejátszik ilyenkor.
Én is nagyon érzékeny vagyok, napokig tudok agyalni azon, hogy már megint miért kaptam ezt, mivel érdemeltem ki, sokszor sírok is. Önmagamat is nehéz elviselni, más nem tudom hogy képes erre. Az biztos, hogy kihívás vagyok. Meg kell szokni, vagy meg kell szökni...
5/7 anonim válasza:
* Ja, nem csak napokig agyalok azon, ami nyomja a szívem, hanem akár hetekig, sőt hónapokig.
Talán ez lehet a legrosszabb, legzavaróbb az egészben.
6/7 anonim válasza:
Ez nem azon múlik, hanem azon, hogy képes vagy-e kezelni az érzéseket, és megfelelően cselekedni, hosszú távon gondolkodni.
7/7 anonim válasza:
Semmilyen mélyebb emberi kapcsolatot nem úsztam meg eddig szenvedés nélkül, pedig F vagyok. (Férfi, úgy értem:-D).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!