Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan valami nem stimmel, hogy lassan 23 évesen nem hiányzik egy párkapcsolat az életemből?
A te életed, azt csinálsz vele, amit akarsz, senkinek semmi beleszólása ebbe!
Csak azt nem értem, hogy ehhez minek kell kiírni egy kérdést?
Semmi baj nincs ezzel, a karrier fontosabb, mint holmi hülye párkapcsolat. Az ember csak magára számíthat az életben. A párod elhagyhat, átverhet, meghalhat stb.... Te meg egyedül maradsz a nagyvilágban.
Szóval ne akarjál minden áron párkapcsolatot, nem éri meg az erőfeszítéseket.
Teljesen megértem a kérdést. Én is nagyon élvezem a szingliséget és ki is használom az előnyeit, de néha eszembe jut, hogy mi hiányzik belőlem, amiért nincs igényem arra, amire a nők zömének. Totálisan kitölti a napjaimat a munka, és a barátaim, és abszolút nem hiányzik, hogy érzelegjek valakivel.
22/N
Ebben a cipőben vagyok én is...
És elmondhatom semilyen nőnek nem leszek a csicskása, majd esetleg ő...
Ha meg nem tetszik akkor azzal megy amivel jött a ribi.
Most is összeismerekdek egy 15 éves csajjal, aki már 18.nak mondja magát és a nagyasszony stb. 3 nap csodásan telik el a többi csak lazán 2-3 hét aztán gondol egyet és elfelejt, lekotatt..
Na egy nő szerintem, nem képes szeretni csak kihasználni és megjátszani az agyát.
A férfi szíve pedig szó szerint ketté hasad az ilyen, moslék nőktől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!