Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én reagálom túl a helyzetet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én reagálom túl a helyzetet vagy ezzel a mondattal egyből a második helyre tett a gyereke után?

Figyelt kérdés

Ismerkedési-randizós szakaszban vagyunk egyelőre, s bár már kb. 8 hónapja ismerjük egymást, nem tudtunk sokszor találkozni a tanulás, a munka és a távolság miatt. Az online kapcsolat viszont annál tartalmasabb és rendszeres, napi szintű. Amúgy mindketten 30 évesek vagyunk, én a női tagja vagyok a sztorinak :)

Szóval végre sikerült egy újabb randi, elmentem hozzá először, mivel közben új helyre is költözött. Csak iszogattunk, beszélgettünk, majd megjegyeztem, hogy milyen jó lehet nála aludni, abban a kuckóban. Erre azt választolta, hogy igen, csak ne akkor, amikor a fia ott alszik, aki 4 éves amúgy. Ennyit mondott csak, de ez elég rosszul érintett, azt éreztem, ezzel betett az örök második helyre, amit meg is említettem, hogy soha nem fogok elfogadni. Előtte meg azt mondta, bármikor mehetek hozzá. Meg ő mennyire szerelmes belém 😃

Kicsit nagyon összezavarodtam most …

2022. jún. 24. 19:55
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
88%
Mert, ki akarod túrni a gyerekét az első helyről?
2022. jún. 24. 19:59
 2/41 anonim ***** válasza:
100%
Eddig sem voltál első helyen, szerintem...
2022. jún. 24. 20:00
 3/41 anonim ***** válasza:
79%
Te most a gyerek ágyában akarsz análozni a pasiddal a gyerek mellett? Vagy kinek a kuckójáról van szó? Nem igazán értem.
2022. jún. 24. 20:02
 4/41 anonim ***** válasza:
88%

Fogadd el, hogy egy apának/anyának mindig a gyereke lesz az első.

Ez a normális.

2022. jún. 24. 20:08
 5/41 anonim ***** válasza:
88%
Ne haragudj, de egy gyereket szeretnel kiturni az apja mellol…neked,hogy esett volna forditott helyzetben anno? A ketto szeretet nem is hozhato egy lapra.es tudod mit? O egy apa ezek szerint, egy igazi apa, aki nem csak megcsinalta azt a gyereket. A gyereknek a szulo, az anya es az apa a vilag kozepe, foleg ennyi idosen, s te ezt el akarod venni. Mond, milyen no vagy te? Es nem nem anya vagyok, se idos, 22 vagyok es no, es sose tennek ilyet egy gyerekkel sem. Keress magadnak, akkor olyan ferfit, akinek nincsen gyereke
2022. jún. 24. 20:08
 6/41 anonim ***** válasza:
89%

Még alig találkoztatok párszor, teljesen normális, hogy nem akar még bemutatni a kisgyerekének, így nem szeretné, hogy olyankor aludj ott, amikor a fia is ott van. Szóval szerintem ezt te reagálod túl.

De ha azt is jelentené, hogy a gyerek a fontosabb, az is rendben lenne, ti még együtt se vagytok.

2022. jún. 24. 20:09
 7/41 anonim ***** válasza:
81%
Van egy rossz hírem szivi, a gyerek mindig első számú lesz az életében te csak utána jöhetsz és ez a normális, ha nem teszik keress, olyan férfit akinek nincs gyereke.
2022. jún. 24. 20:26
 8/41 anonim ***** válasza:
84%

Egy szülőnek mindig a gyereke lesz az első 😅

Ezt majd te is megtapasztalod ha lesz gyereked

10 évvel vagyok fiatalabb nalad, de ezt tudom és ha ismerkednek egy férfival akinek van gyereke nem ilyeneken problemaznek, hanem azon ha ez nem így lenne:)

2022. jún. 24. 20:26
 9/41 anonim ***** válasza:
93%
Ha nem tudod elfogadni a második helyet, ne randizz gyerekes pasival. Teljesen nyilvánvaló, hogy nem te leszel soha az első. Nem is értem ezt hogy gondoltad.
2022. jún. 24. 20:40
 10/41 anonim ***** válasza:
23%

Sürgősen felejtsd el a pasit, mindig lesz indok, hogy lemondjon egy programot, előre megszervezett nyaralást, utazást. Soha nem lesz igazi társad, nem számíthatsz rá, mindig a sor végén leszel. A gyerek, az anyja, végül te.

N

2022. jún. 24. 20:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!