Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki összeszedett valami különleges dolgot a volt párkapcsolatában, ami miatt a későbbi kapcsolatai nem működtek? (Pl. a párod túl okos, kedves, stb. volt, ami a többiekből hiányzott.) Ha igen, hogy tettétek túl magatokat rajta?
A volt barátnőm határozott, harcias, katonás típus volt, amolyan Jeanne d'Arc, aki egy az egyben kijelentette, hogy a konkurencia: "A sarkadig se ér fel!" (segített felépíteni a jól menő vállalkozásom). E mellett hihetetlenül kedves, aranyos, bájos volt (pont a látszat miatt, konkrétan mesekönyvekből tanulta, hogy viselkedjen).
Azóta ez a két dolog mindig is hiányzott, és nem működtek a párkapcsolataim, a mostani barátnőm is annyira életképtelen és negatív, pl. felkértek egy munkára, szerdáig arról győzködött, hogy ne vállaljam el, mert nem tudom megcsinálni... csütörtökön már azért nyavalygott, hogy miért vállaltam el... ma meg már azzal jön, hogy mondjam le! (Az exem ilyenkor annyit mondott: "Túléled, a győzelmet olcsón nem adják!")
A bájos, kedves jellem is mindenki másból hiányzott, vagy a mosoly, vagy a beszéd, vagy a viselkedés, hogy is mondjam, nem olyan volt mint Anne Shirley az Anna című filmben...
Aki tapasztalt hasonlót, hogy lépett túl a dolgon (lejebb adta a mércét, vagy?), működtek a későbbi kapcsolatai?
31/F
jobb lenne összeszedned magad és végre túllépni rajta
Én amúgy angolul tanultam meg exem mellett :)
ő perfekt volt én pedig néhány szót tudtam csak...
4 évig együtt éltünk , otthon csak angolul beszélt nagyjából így tanultam meg....mint kb. egy gyerek aki elsőre kimondja az anyu meg az apu szót
Volt. A szextől való félelem. :(
Azóta szerencsére már minden oké, de amikor a páromnál az első orál előtt elsírtam magam, mert annyira féltem, hogy elcs.szem...
"nem volt ő emberfeletti teremtmény" - Akkor nem tűnt fel, hogy ezek olyan hű de nagy dolgok, csak az új ismerkedéseknél döbbentem rá, hogy mindenki milyen negatív, életképtelen...
"A bájos, kedves jellem is mindenki másból hiányzott. Persze. Összesen a világon egyetlen nő van, aki kedves." - Hát, kb. 40 nővel ismerkedtem, a kedvességgel általában nem volt gond (ha csak látszatra is, de java részt megvolt), a bájos jellem, viselkedés viszont hiányzott, elég kiábrándító, ha egy lány pl. fingik, és elkezd rajta röhögni, vagy átdobja a cigicsikkét a szomszédba...
Ja, és nem szándékosan adom lejjebb a mérvét, egyszerűen ezekkel tudok ismerkedni, és pár nap alatt derül csak ki, hogy valami nem az igazi!
Amikor tenyeren hordoz vki, aki helyes sikeres, monogam es hű és önzetlen.
Ilyen után az átlagokra akik csaljak osszevissza a sajat parjukat, vagy randin is sajnálják a penzt, meg szexkapcsolatra tartanak csak méltonak, nem tudom hogy lesz masik barátom:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!