Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan értethetném meg vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan értethetném meg vele?

Figyelt kérdés

Sosem kértem olyat barátnőmtől amit én ne csinálnék meg.

Csupán annyit kértem hogy rendben van hogy ha munka után fáradt és pihenni akar, de ne az legyen állandóan h mint aki jól végezte a dolgát hazajön 5re megfürdik és ennyi, nem érdekli itthon semmi, mobilozik fekszik.

De máskor meg panaszkodik h ezt is azt is el kell tennie, össze kell pakolnia a cuccaiban. Ilyenkor mondtam neki h ha van kicsi időd akkor kezd el, kicsit csinálod de legalább haladsz, nem gyűlik össze annyira és pihenni is tudsz

De nem, ilyenkor megsértődik és jön a nincs időm semmire, de ugyanakkor állandóan az van h ha korábban ér haza megy fürdeni és ennyi,alvásig tv mobil..de ő ezt nem akarja belátni..

Mai példa:

Én tegnap reggeltől idáig dolgoztam , és összesen aludtam 3órát. 4re értem haza, neki álltam a kiskertnek mert nagyon csúnya volt már utána gyorsan bent felporszívóztam mert 2hete nem volt már ( igaz ebből 1 hetet nem voltunk itthon.)

Megcsináltam mert tudtam hogy most vagy megint 1 hétig biztos nem lesz időm, meg barátnőmre várhatok ( pedig kedden is ma is fél7re itthon volt)

Ráadásul ma kirandultak, hazajott megfurdött és azóta mobilozik..eszébe nem jutott h most hamarabb hazaértem tudnék vlmit csinálni mert több időm van. És ez nem az első ilyen eset..

Persze ha közbe jön vlmi akkor húzza a száját h mennyi dolga van és még ott a takarítás is..

2022. jún. 23. 20:31
 1/9 anonim ***** válasza:
22%
Nem érdekled. Már van akivel chatel. Új fiúja van. Te már nem vagy a pasija. Max lakótársa
2022. jún. 23. 20:37
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Most komolyan, hány kérdést fogsz még kiírni?
2022. jún. 23. 20:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts vele, ha ennyire zavar.
2022. jún. 23. 20:46
 4/9 anonim ***** válasza:
44%

El van kényelmesedve a leányzó rendesen 😅

Az az igazság, hogy neki kéne észrevennie magát... te nem tudsz tenni semmit. Ilyen azért nincsen, hogy vége a munkának, aztán hawaii... emberek ilyenkor még elmennek egyrészt házi teendőket csinálni (bevásárlás, főzés,takarítás, stb), aztán még magukkal is foglalkoznak (edzés, hobbi, tanfolyam, önkénteskedés, stb...), szóval hétköznap a legritkább esetben van bármire ideje egy átlagembernek. Értem én, hogy biztosan most stresszes időszaka van, depis, stb.., de pont erre gyógyír az, ha elfoglalja magát az ember. Amit ő csinál, azt úgy hívják, hogy pótcselekvés. Semmi hasznot nem generál.

Vagyis de, egyet... énidőt ad. Viszont ezt is lehetne hasznosan tölteni. Nem.azt mondom, hogy ne legyen az embernek egy órácskája magára naponta, de ami ezen felül van, és ilyen szinten, az valamit jelez a háttérben.

Tehát neki kellene.végre észrevennie, hogy a jelenlegi életvitelével nem tart sehova, és neki kéne változtatnia.

2022. jún. 23. 21:00
 5/9 A kérdező kommentje:

Nekem is jó lett vna pihenni ennyi munka után, de " belülről már zavart " ahogy kinézett a kiskert pl.

Ezért nem akarok gyereket sem így, mert akkor ő lennne a kibuvo és az indok.

Olyan nagy kérés mint ahogy én is csinálom h ha van időm foglalkozok a lakással és nem az az első állandóan h ha hamar hazaérek fürdés és semmittevés( jó kell néha de nem minden alkalommal amikor lehetőség lenne erre)

2022. jún. 23. 21:07
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Neki jó így, neked nem. Beszélgetni vagy dolgokat megbeszélni nem szoktatok? Mindig mobilozik vagy tévézik? Van valami közös jó a napjaitokban?
2022. jún. 23. 21:17
 7/9 anonim ***** válasza:
46%

Garantálom, hogy ha megszokja, meg is követeli a kényelmet. Sőt, már itt is tartotok.

Küldd el őt a fenébe, mert ez csak rosszabb lesz!

2022. jún. 23. 21:27
 8/9 anonim ***** válasza:
59%

Te értelmi sérült vagy? Mit nem értesz azon, hogy nem fog megváltozni? 8 éve nem változik. Miért nem hagyod ott, ha nem tetszik???

Amúgy vicces, hogy egyszer az életben többet dolgoztál, mint ő, és rögtön kérdést kell róla írni. Korábban hazaért, fél 7-kor? Akkor milyen, amikor normál időben ér haza? Este 10-kor kéne még nekiállnia porszívózni?

2022. jún. 23. 23:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez már vagy 100000. kérdésed :D
2022. jún. 25. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!