Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a páromat, hogy ne menjen ebbe bele?
A minap a boltban vásároltunk, és egy srác véletlenül nekünk tolta a bevásárló kocsit, utána egyből bocsánatot kért, mondta, hogy nagyon elgondolkozott, és elbambult.
Viszont a párom elkezdett vele emberkedni és keménykedni, a pasi próbálta ráhagyni a dolgot, és ignorálni a párom, viszont Ő hajthatatlan volt, szóval mondta a páromnak, hogy figyelj itt a nevem, keress meg Messengeren, és megbeszélünk valamit.
Ha jól tudom a sztorit, akkor a srác Messengeren megint bocsánatot kért, viszont a párom tovább szidta, és azt mondta neki, hogy megfogja verni, a srác erre, hogy oké nem gond, elmegyünk a legközelebbi boxterembe, és szabályos körülmények között lerendezzük ha ennyire nagy a baj.
A srác amint megtudtam 10-en valahány éve boxol, úgy gondolom teljesen esélytelen a párom, de a párom hajthatatlan, hogy Ő megfogja verni Őt a saját terepén, mert a srác alacsonyabb, vékonyabb, és maximum jól megrugdossa a lábait arra úgy sem lesz felkészülve.
Félek attól, hogy az egészből valami nagyon rossz dolog fog kisülni, és egyszerűen nem tudom erről lebeszélni a párom bárhogy próbálom, szombaton lenne a meccs ha ezt annak lehet nevezni, de bárhogy próbáltam nem tudom lebeszélni róla.
Megérdemli, menjen csak.
Te meg hagyd el ezt az ősembert
na mi a helyzet, kérdezőkém
vasárnap van.
lejátszották a szombati meccset? :D
Igen, hazajött a barátom teljesen szétvert arccal, nem is látni a szemét a monoklijától.
Nem tudom miért kellett annak a baromnak ennyire megverni, majd meglátjuk, hogy a rendőrségen mekkora szája lesz.
Ha szabályosan ringben verekedtek , hogy jön ide a rendörsèg?
Te azért kérdező 22re is képes vagy lapot húzni🙄
Már ha a kamuzàsról van szó
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!