Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a páromat, hogy ne menjen ebbe bele?
A minap a boltban vásároltunk, és egy srác véletlenül nekünk tolta a bevásárló kocsit, utána egyből bocsánatot kért, mondta, hogy nagyon elgondolkozott, és elbambult.
Viszont a párom elkezdett vele emberkedni és keménykedni, a pasi próbálta ráhagyni a dolgot, és ignorálni a párom, viszont Ő hajthatatlan volt, szóval mondta a páromnak, hogy figyelj itt a nevem, keress meg Messengeren, és megbeszélünk valamit.
Ha jól tudom a sztorit, akkor a srác Messengeren megint bocsánatot kért, viszont a párom tovább szidta, és azt mondta neki, hogy megfogja verni, a srác erre, hogy oké nem gond, elmegyünk a legközelebbi boxterembe, és szabályos körülmények között lerendezzük ha ennyire nagy a baj.
A srác amint megtudtam 10-en valahány éve boxol, úgy gondolom teljesen esélytelen a párom, de a párom hajthatatlan, hogy Ő megfogja verni Őt a saját terepén, mert a srác alacsonyabb, vékonyabb, és maximum jól megrugdossa a lábait arra úgy sem lesz felkészülve.
Félek attól, hogy az egészből valami nagyon rossz dolog fog kisülni, és egyszerűen nem tudom erről lebeszélni a párom bárhogy próbálom, szombaton lenne a meccs ha ezt annak lehet nevezni, de bárhogy próbáltam nem tudom lebeszélni róla.
Ha ilyen agresszív a párod, hogy egy apróságon ennyire felhúzza magát, elgondolkodnék a továbbiakon.
Majd ha nem értesz vele egyet, vagy nem elég melegen tálalod elé az ételt, vagy nem főzöl neki kávét, kapsz pár taslit te is tőle.
Milyen világot élünk?
Remélem, hogy ez a kérdés kitaláció. Mi lett volna, ha szegény srácnak azaz utolsó üveg ketchup kell ami a barátodnak? Ott helyben életre-halálra való párbajra hívja?
Már alapból az, hogy az ilyet nem hagyja szó nélkül teljesen beteg.
De én nem tudom elhinni, hogy ez megtud történni amúgy ezen a világon. Lehet valami alternatív valóságban igen, de szerintem itt nálunk nem.
Te már megint itt vagy a szuperhős képzelt barátoddal? Sose unod meg?😂
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
De itt nem a barátja a boxoló mester :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!