Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a páromat, hogy ne menjen ebbe bele?
A minap a boltban vásároltunk, és egy srác véletlenül nekünk tolta a bevásárló kocsit, utána egyből bocsánatot kért, mondta, hogy nagyon elgondolkozott, és elbambult.
Viszont a párom elkezdett vele emberkedni és keménykedni, a pasi próbálta ráhagyni a dolgot, és ignorálni a párom, viszont Ő hajthatatlan volt, szóval mondta a páromnak, hogy figyelj itt a nevem, keress meg Messengeren, és megbeszélünk valamit.
Ha jól tudom a sztorit, akkor a srác Messengeren megint bocsánatot kért, viszont a párom tovább szidta, és azt mondta neki, hogy megfogja verni, a srác erre, hogy oké nem gond, elmegyünk a legközelebbi boxterembe, és szabályos körülmények között lerendezzük ha ennyire nagy a baj.
A srác amint megtudtam 10-en valahány éve boxol, úgy gondolom teljesen esélytelen a párom, de a párom hajthatatlan, hogy Ő megfogja verni Őt a saját terepén, mert a srác alacsonyabb, vékonyabb, és maximum jól megrugdossa a lábait arra úgy sem lesz felkészülve.
Félek attól, hogy az egészből valami nagyon rossz dolog fog kisülni, és egyszerűen nem tudom erről lebeszélni a párom bárhogy próbálom, szombaton lenne a meccs ha ezt annak lehet nevezni, de bárhogy próbáltam nem tudom lebeszélni róla.
"De én nem tudom elhinni, hogy ez megtud történni amúgy ezen a világon. Lehet valami alternatív valóságban igen, de szerintem itt nálunk nem."
sajnos van egy olyan réteg, ahol ilyesmi tényleg elképzelhető...
Szerintem azon kezdj el aggódni, hogy hogyan kell szingliként élned 😃 ez nagyon durva szakító ok. Sajnálom... de hát vannak ilyen dolgok, amikor kiderül, akár sok év után, hogy nem azzal vagyunk együtt, akivel le tudnánk.élni az életünket. Szerintem az most az a pont, én lépnék a helyedben.
Sajnálom.
22#
„Reggelire GTA V-lemezt evett, vagy mi?! Meg Muay thai-könyv lapjaival törölte meg reggel a s*ggét?”
🤣🤣🤣😂🤣🤣😂😂
#22 " Viszont egy szakítást kellene eszközölni."
Ameddig még anélkül meg tudja tenni, hogy összeverné.
#12 "ekkora baromarc, mint a pasid nem létezhet"
De, sajnos létezik, és sajnos nem is olyan kevés.
Az ilyeneknek kell, hogy valaki letörje a szarvát, ha már esze nincs.
Hagyd hátha leütik helyre ugrik az agya.
Írd meg mi lett.
Én hagynám, verjék csak meg. Majd tanul belőle.
Az első barátom ilyesmi volt, az anyja is mindig bátorította. Párszor megvédtem pl a szomszéd pasival szemben, de semmi köszönet nem volt benne. Beleuntam, és a következő esetnél bementem a házba, a szomszéd pasi meg a ház előtt elverte. Volt hiszti, sírás utána rendesen, de megtanulta befogni a pofáját.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!