Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen férfi valo egyedülálló anyához? Engem zavar hogy amig én 0-24 gyerekezek, a párom haverok buli fanta máshol másokkal.
Rengeteg minden van rajtam. A munka utáni kötelező házi, a nyáris szünetben non stop gyerekezés, és ha párom van, igaz, hogy vannak programok hármasban, de alapvetően ő szabad ember, én meg nem.
Mivel nem bírom azt hogy amíg én játszótereken vagyok, addig ő ki tudja hol mit, ami engem féltekenységgel, meg olyan érzésekkel tölt el mintha magamra lennék hagyva, mintha nem is lenne párom, ez miatt szakítok.
De belegondolva mindegy kivel járok, mindig ez lesz örök életre bármelyik pasival?
"Milyen férfi valo egyedülálló anyához?"
A gyerek apja. Ti vállaltátok, mégis mit vársz?
Hány éves vagy? Nem tudtad, hogy ennyi munka van egy gyerekkel?
Szerintem 16 év felett ezt mindneki levágja. A többire nem is írok semmit.
"Mivel nem bírom azt hogy amíg én játszótereken vagyok, addig ő ki tudja hol mit, ami engem féltekenységgel, meg olyan érzésekkel tölt el mintha magamra lennék hagyva, mintha nem is lenne párom, ez miatt szakítok."
Te mégis mi a bánatot akarsz tőlük? Irigyeled őket és még féltékeny is vagy... Nem az a kérdés, hogy milyen férfi való neked, hanem, hogy egyáltalán való-e neked? Mert amíg így állsz hozzá, nem! Te nem társat, hanem pótapát keresel, ami kicsit sem igazságos az új férfiak felé. Tegyed rendbe a dolgokat fejben, majd ismerkedjél gyerekes pasikkal
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!