Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen férfi valo egyedülálló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen férfi valo egyedülálló anyához? Engem zavar hogy amig én 0-24 gyerekezek, a párom haverok buli fanta máshol másokkal.

Figyelt kérdés

Rengeteg minden van rajtam. A munka utáni kötelező házi, a nyáris szünetben non stop gyerekezés, és ha párom van, igaz, hogy vannak programok hármasban, de alapvetően ő szabad ember, én meg nem.

Mivel nem bírom azt hogy amíg én játszótereken vagyok, addig ő ki tudja hol mit, ami engem féltekenységgel, meg olyan érzésekkel tölt el mintha magamra lennék hagyva, mintha nem is lenne párom, ez miatt szakítok.

De belegondolva mindegy kivel járok, mindig ez lesz örök életre bármelyik pasival?

2022. jún. 23. 09:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
88%
100 kérdésnél odaírtam,lepontoztak, de mivel köpök a pontozásra továbbra is leírom: nem igaz hogy gyerekkel együtt ugyanolyan kapós egy nő mint előtte, hiába állítja ezt sok szellemóriás. Annyi igaz hogy amíg a pacákok megkapják a heti vagy napi betevő szexet addig dicsérgetik a gyereket de amikor nem szexmaraton van pár sallang körrel hogy "mennyit nőtt szívi megint ez az édibédi tünemény húúú-hááá!" hanem "melózni" kell akkor már nincs eszeveszett igény a találkákra férfi részről.
2022. jún. 23. 10:43
 32/72 anonim ***** válasza:
93%
Szakíts jobb lesz a pasidnak
2022. jún. 23. 10:50
 33/72 anonim ***** válasza:
100%
Szoval szultel valakibek akire sose merned bizni a gyereket! Valamint sosem gondoltad hogy a gyerekvallalas nagy lemondasokkal jar . Az jo....
2022. jún. 23. 10:50
 34/72 anonim ***** válasza:
100%

"Milyen férfi valo egyedülálló anyához?"

A gyerek apja. Ti vállaltátok, mégis mit vársz?

2022. jún. 23. 10:55
 35/72 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semilyen. Ahhoz , hogy te szültél egy gyereket valakinek, mi köze van másnak? Ha neki nincs gyereke, persze hogy szabadabb mint te. Adja ke a pénzt, foglalkozzon a kakukk fiókával stb. Persze hogy menekülnek a férfiak.
2022. jún. 23. 11:13
 36/72 anonim ***** válasza:
100%
Na ezért nem kell pujás nő, max párszor dugni
2022. jún. 23. 11:19
 37/72 anonim ***** válasza:
100%
Kuncsorogd magad vissza a gyerek apjához
2022. jún. 23. 11:35
 38/72 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy? Nem tudtad, hogy ennyi munka van egy gyerekkel?

Szerintem 16 év felett ezt mindneki levágja. A többire nem is írok semmit.

2022. jún. 23. 12:20
 39/72 anonim ***** válasza:
97%
Hány évesek a szüleid? Ha karrieristák gondolom dolgoznak még. Tippre te is elég fiatalon vállaltál gyereket. Jó, hogy nincs idejük munka mellett unokázni, azt általában már a nyugdíjas nagyszülők szokták.
2022. jún. 23. 12:39
 40/72 anonim ***** válasza:
100%

"Mivel nem bírom azt hogy amíg én játszótereken vagyok, addig ő ki tudja hol mit, ami engem féltekenységgel, meg olyan érzésekkel tölt el mintha magamra lennék hagyva, mintha nem is lenne párom, ez miatt szakítok."

Te mégis mi a bánatot akarsz tőlük? Irigyeled őket és még féltékeny is vagy... Nem az a kérdés, hogy milyen férfi való neked, hanem, hogy egyáltalán való-e neked? Mert amíg így állsz hozzá, nem! Te nem társat, hanem pótapát keresel, ami kicsit sem igazságos az új férfiak felé. Tegyed rendbe a dolgokat fejben, majd ismerkedjél gyerekes pasikkal

2022. jún. 23. 12:43
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!