Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van még olyan hülye aki azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan hülye aki azt hiszi, hogy a nőknek nem a pénz az elsődleges szempont a párválasztáskor?

Figyelt kérdés
fiúk válaszát várom
2010. szept. 20. 00:37
1 2 3
 21/21 tunderoza ***** válasza:

Szia,en ugyan no vagyok(35 eves),de azert valaszolnek.Sosem erdekelt a penz!Most sem tudom hogy mennyit keres a parom es eszembe se jutott hogy feltegyem neki a kerdest.MERT NEM ERDEKEL!

Parvalasztaskor csak azt vizsgalnam,hogy mire kolt:pl ha szorakozaskeppen gyakran szerencsejatekozik,vagy felelotlenul kolcsonker mert nem tudja beosztani amije van,az bizony baj.De ha takarekosan el az pl nagyon szimpatikus nekem.De nem valasztanek soha azert valakit,mert tehetos.Nem hiszem hogy attol szegeny valaki,hogy korlatozottak a lehetosegei.

2013. dec. 11. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!