Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van még olyan hülye aki azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan hülye aki azt hiszi, hogy a nőknek nem a pénz az elsődleges szempont a párválasztáskor?

Figyelt kérdés
fiúk válaszát várom
2010. szept. 20. 00:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Az én párom sem áll a legjobban anyagilag, mivel kocsit kell fizetnie, ami havi 60-70000 ft, emellett gyerektartás, ami 25000. És még a többi kiadásról nem is írtam. És NEM A PÉNZE MIATT vagyok vele, hanem mert olyan amilyen, és SZERETJÜK EGYMÁST! MI csak hétvégente találkozunk, még összeköltözésre sincs lóvé, pedig már nagyon akarnánk. Esküvőt tervezünk, majd gyereket is.

Ja és egyébként én is dolgozom, és nekem is vannak kiadásaim, sőt még a kocsimat is meg kellene csináltatnom (mellesleg 23 éves) a műszaki vizsga előtt. És ezt a saját erőmből fogom. Ennyi! NEM KELLENE ÁLTALÁNOSÍTANI!!!

Amúgy nem mondom, hogy nem fontos a pénz (ebben a mai világban sajnos), de nekem nem ez az elsődleges szempont!

Biztos vagyok benne, hogy vannak lányok/nők, akiknek ez a legfontosabb, gondolok itt a plázacicákra, de a többség nem ez alapján választ párt. Ha Te pedig, kedves kérdező így gondolod, nos hát rossz helyen keresgélsz.

23/Nő

U.I.: Bocs, hogy lányként válaszoltam.

2010. szept. 24. 09:10
 12/21 anonim ***** válasza:
41%

jah hát ez van tudom

tesóm most kezdte a gimit és hát most világosították fel felsőbbévesek h hogy is működik ez persze belehet tudni annak is h nem egy minőségi suli

ennél egyértelműbben nemlehet elmondani h férfiak válaszát várja a kérdező nemkell magadra venni személyeskedi

mellesleg apu 30 éve tartja el anyut. 30 év alatt volt 4 év munkaviszonya. ha dolgozott azt is magára költötte.

persze van kivételek csak azok vagy rondák vagy nekik jobbra nemfutja

2010. szept. 24. 09:41
 13/21 anonim ***** válasza:

Ha nekem csak a pénz kellene már rég egy 10 millás BMV-ben ülhetnék egy 150.000. forintos telefonnal a kezemben egy luxuslakás felé tartva,de én nem ezt választottam.A közelébe se mentem a fickónak pedig totál belém volt zúgva...De ő is csak a tipikus gazdag b.unkó volt,undorodtam tőle ahogy most is,és mindig távolságot fogok tartani tőle ahogyan a többi gazdagtól is mert az a pár pénzes ember akit ismerek szinte tönkretette az életem.

A lényeg hogy a nagy gazdag bunkó helyett egy rosszabb sorsú fiú mellett döntöttem,nem bántam meg és soha nem is fogom,jó döntést hoztam. :)

Nekem szeretetre van szükségem,semmi másra.Inkább vagyok egy szegénnyel,aki tényleg őszintén és feltétel nélkül tud szeretni,mint egy gazdaggal aki azt hiszi a pénzén megvehet mindenkit,és tönkretehet bárkit...

2010. szept. 24. 10:01
 14/21 anonim ***** válasza:
Igen, de nem tartom magam hülyének bocs.. a bnőm jól áll anyagilag aki mellesleg 10 pontos, nekem se házam, se kocsim a nagyanyámnál lakok mert anyám k.baszott, munkám szerencsére van. Idén költözünk albérletbe, már 3 éve együtt vagyunk és amikor megismert és lehívtam őt vidékre látta a helyzetet, de baromira nem érdekelte. Ő 20 én 19 éves vok.
2010. szept. 24. 10:41
 15/21 anonim ***** válasza:
46%

Nos, az én esetemben ez úgy igaz, hogy azért ne nekem kelljen eltartani, meg kisegíteni! Ingyenélő herét senki nem akar maga mellett tudni szerintem... Egyébként meg lehetne akármennyi pénze, ha szarul néz ki, vagy gyökér az illető, engem hidegen hagy. :)

És tudom, hogy férfiak válaszát várod, de szerintem tökmindegy mit gondolnak a férfiak, mivel alapvetően a női hozzáállásról van szó. Ez kb olyan, mintha a nőket kérdeznéd arról hogy: "Van még olyan hülye nő aki azt hiszi, hogy a férfiak nem a sovány nőket szeretik?"

2010. szept. 24. 10:52
 16/21 anonim ***** válasza:
95%

Van még olyan hülye aki azt hiszi, hogy a nőknek a pénz az elsődleges szempont a párválasztáskor? :D

Én életemben nem jártam olyan nővel, aki pénzemre hajtott. (Ki is dobtam volna)

Lehet jobb a szűrőm? :)

2010. szept. 24. 11:07
 17/21 anonim ***** válasza:
6%
minden nő magára veszi ezt a kérdést és szétfloodolják az egészet
2010. szept. 24. 11:19
 18/21 anonim ***** válasza:

Én a nyáron egy nagy informatikai cég vezető beosztásban dolgozó munkatársát küldtem el, mert a pénzével akart felvágni és mert akkora volt az arca, hogy nem láttam az út másik oldalát. Nem mellesleg szemtelenül jóképű a pasi.

Most, hogy koliba kerültem, megismerkedtem egy sráccal, a kajáját meg a ruházkodást tudják állni a szülei, másra nem nagyon futja. Ösztöndíjak meg különböző támogatások segítik. Rendkívül megfogott az érett életfelfogásával, meg persze jól is néz ki. Van célja az életben.

168/55 kg, 19 év, állítólag csinos és szép lány

2010. szept. 24. 13:59
 19/21 anonim ***** válasza:

Ja én!!

Az eddigi 8 év rá a garancia..

2010. szept. 24. 18:18
 20/21 Nowan ***** válasza:
74%

Kevered a dolgokat!

A válaszokból láthatod hogy a hölgyek BIZTONSÁGra mennek. Ha ez megvan az már alapja lehet egy kapcsolatnak.

Az én párom amikor megismert fősulis voltam fullra anyuék tartottak el amennyire bírták.

De belátta hogy nem lesz mindig így, bízott a jövőnkben és most már a házat törlesztjük...

Te pasi vagy, máshogy látod. De ez ösztönös.

Nagyobb verda, nagyobb kéró nagyobb cici... A nagyobb kell.

A Nőknek az a legfontosabb hogy legyen elég.

2010. szept. 24. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!