Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mondogatja ezeket, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondogatja ezeket, ha nem tesz semmit?

Figyelt kérdés

Barátnőm 168 centihez 77 kiló. Teljesen véletlenszerű napokon kiakad magán, és elmondja mennyire nem tetszik magának, fogyni akar, stb.

Én mindig elmondom neki, hogy nincs szüksége rá, nekem így tetszik (tényleg így van, szeretem, ha van mit fogni). Ilyenkor annyiban marad a dolog, majd 1-2 nap után megint előkerül. Vagy 1-2 hét után, változó. Viszont semmit nem tesz ellene, ugyanúgy megissza a cukros üdítőket, nasizik éjszaka, eszi az édességet, nem sportol. Ennek így mi értelme van? Megerősítést vár tőlem folyamatosan, hogy így is tetszem neki? Vagy ennyire kevés az akaratereje?

2022. jún. 22. 10:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
45%
mégis mi? Felmegy face-ra és jönnek szembe a szebbnél szebb nők, aztán tükörbe néz és mást lát. Na ilyenkor jön a kiakadás, meg a javulni akarás, aztán amikor már tenni is kéne érte, jobb ledőlni és szürcsölni a colát... Egyébként meg nehogy azt higyjed, hogy a te véleményed érdekli
2022. jún. 22. 11:33
 12/13 anonim ***** válasza:
Lusta, csak akkor nem tudom minek sír ennyit, tegyen érte, ha ennyire zavarja. Ja igen, most még lehet vonzó, de így folytatja lassan disznó kategória lesz onnan nehezebb lesz lefogyni.
2022. jún. 22. 12:08
 13/13 anonim ***** válasza:
73%

Hát ez nálam nagy fekete pont lenne....

168/77 kg már MOST sok.

Vegyél hozzá 10 év további zabálást, egy- két gyereket, már 168/97 lesz minimum....az már brutális, és még" fiatal" lesz.

2022. jún. 22. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!