Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondogatja ezeket, ha nem tesz semmit?
Barátnőm 168 centihez 77 kiló. Teljesen véletlenszerű napokon kiakad magán, és elmondja mennyire nem tetszik magának, fogyni akar, stb.
Én mindig elmondom neki, hogy nincs szüksége rá, nekem így tetszik (tényleg így van, szeretem, ha van mit fogni). Ilyenkor annyiban marad a dolog, majd 1-2 nap után megint előkerül. Vagy 1-2 hét után, változó. Viszont semmit nem tesz ellene, ugyanúgy megissza a cukros üdítőket, nasizik éjszaka, eszi az édességet, nem sportol. Ennek így mi értelme van? Megerősítést vár tőlem folyamatosan, hogy így is tetszem neki? Vagy ennyire kevés az akaratereje?
Megerősítést vár tőled, hogy így is tetszik neked. Akkor miért fogyózna?
Ha neked tetszik így, akkor mit zavar téged hogy nem tesz azért hogy lefogyjon?
Azt mondanám, hogy vezesd rá arra, hogy kevesebbet nasizzon, ha mozogni nem akar. Csak akkor meg lehet, hogy te leszel a hibás, mert ezzel implicite azt állítod, hogy kövér és fogynia kéne. Ezzel ugye ellentmondásba kerülsz azzal, amit szóban mondasz neki.
Hát igen, nehéz helyzet ez.
Nem kell fogynia ha neked így tetszik. De arra ráveheted, hogy menjen el sportolni.
Addig sem eszik. De tényleg. A sport erre is jó. Ott van 1-1,5 órát, mozog, és közben nem nasizik.
Ha csak sportol, nem fog lefogyni, de átalakul, és csinosabb is lesz, feszesebb.
6-os vagyok. Arról nem is beszélve, hogy jobb lesz a kondíciója.
A sport az önbizalomhiány ellen is tökéletes. Magabiztosabb lesz.
Az a baj, hogy így folyamatosan hízni fog, és lesz még 100 kiló is. Éjszakai nasizás, mozgásszegény életmód, cukros üdítők.
Most tetszik nekem, mert még nem "annyira" kövér. Nem adok 1 évet, és dagadt disznó lesz. Már bocsánat, de ez az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!