Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mondogatja ezeket, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondogatja ezeket, ha nem tesz semmit?

Figyelt kérdés

Barátnőm 168 centihez 77 kiló. Teljesen véletlenszerű napokon kiakad magán, és elmondja mennyire nem tetszik magának, fogyni akar, stb.

Én mindig elmondom neki, hogy nincs szüksége rá, nekem így tetszik (tényleg így van, szeretem, ha van mit fogni). Ilyenkor annyiban marad a dolog, majd 1-2 nap után megint előkerül. Vagy 1-2 hét után, változó. Viszont semmit nem tesz ellene, ugyanúgy megissza a cukros üdítőket, nasizik éjszaka, eszi az édességet, nem sportol. Ennek így mi értelme van? Megerősítést vár tőlem folyamatosan, hogy így is tetszem neki? Vagy ennyire kevés az akaratereje?

2022. jún. 22. 10:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Önbizalomhiány, és tőled várja a folyamatos megerősítést, hogy "így" is szereted. Saját magának kell ezt megoldani, te maximum támogatni tudod, pl. ha mondja, hogy mennie kellene edzeni, mondd, hogy menjetek együtt, stb.
2022. jún. 22. 10:22
 2/13 anonim ***** válasza:
57%

Megerősítést vár tőled, hogy így is tetszik neked. Akkor miért fogyózna?

Ha neked tetszik így, akkor mit zavar téged hogy nem tesz azért hogy lefogyjon?

2022. jún. 22. 10:22
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondanám, hogy vezesd rá arra, hogy kevesebbet nasizzon, ha mozogni nem akar. Csak akkor meg lehet, hogy te leszel a hibás, mert ezzel implicite azt állítod, hogy kövér és fogynia kéne. Ezzel ugye ellentmondásba kerülsz azzal, amit szóban mondasz neki.

Hát igen, nehéz helyzet ez.

2022. jún. 22. 10:27
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem akarom, hogy fogyjon, tényleg jó így nekem. De az már unalmas, hogy naponta mondogatja, tenni viszont nem tesz ellene.
2022. jún. 22. 10:29
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha értelmes lény, akkor fel kéne fognia, hogy vagy tesz ellene, vagy elfogadja magát. Mondogatni tök értelmetlen.
2022. jún. 22. 10:30
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell fogynia ha neked így tetszik. De arra ráveheted, hogy menjen el sportolni.

Addig sem eszik. De tényleg. A sport erre is jó. Ott van 1-1,5 órát, mozog, és közben nem nasizik.

Ha csak sportol, nem fog lefogyni, de átalakul, és csinosabb is lesz, feszesebb.

2022. jún. 22. 10:44
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

6-os vagyok. Arról nem is beszélve, hogy jobb lesz a kondíciója.

A sport az önbizalomhiány ellen is tökéletes. Magabiztosabb lesz.

2022. jún. 22. 10:45
 8/13 anonim ***** válasza:
58%

Az a baj, hogy így folyamatosan hízni fog, és lesz még 100 kiló is. Éjszakai nasizás, mozgásszegény életmód, cukros üdítők.

Most tetszik nekem, mert még nem "annyira" kövér. Nem adok 1 évet, és dagadt disznó lesz. Már bocsánat, de ez az igazság.

2022. jún. 22. 10:48
 9/13 anonim ***** válasza:
*tetszik neked*
2022. jún. 22. 10:48
 10/13 anonim ***** válasza:
Szimplán csak lusta és nincs akaratereje nekikezdeni. Ha a tudatában tartja a problémáját még mindig jobb, mintha elnyomná. A feleségem ugyanezt csinálja. Mondjuk nekem nem okoz gondot mindennap mondani, hogy nekem így gyönyörű.
2022. jún. 22. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!