Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek a hibája? A férfi hallgat, a nő egész éjjel ír,mert nem kap választ a kérdéseire, pedig fontos kérdések a kapcsolatukat illetően.
Egyrészt a te hibád, mert folyamatosan futsz valaki után, akit nem érdekelsz.
Másrészt ez az illető gerinctelen módon viselkedik veled, egy gyökér. Ő nem fogja kimondani, hogy mi a helyzet.
Neked kéne megválnod tőle addig, amíg a földbe nem döngöl.
Ismerős.
Mindig írtam és írtam ő meg csenddel vert.
Oket hívják narciknak.
Mar nem vagyunk együtt.
Ez a nő addig fog neki pincsizni, amíg végleg bele nem tapossa a szarba.
Jó pasit fogtál ki, a legjobbhoz ragaszkodsz. A normális nem kell.
Azért érdekesek a férfiak. Ha a nők írják, hogy szakíts vele, akkor jön az ítélkezés, hogy mert mi nők azonnal szakítani akarunk, ha valami nem tetszik. Ennek ellenére itt egymás után írják, hogy szakíts vele úgy, hogy másfél éve vagytok együtt és egy hónapja csinálja ezt. Másfél év már bőven elég ahhoz, hogy valaki szerelmes legyen és ragaszkodjon egy kapcsolatban, a kérdező pedig nyilván szereti a férfit és nem érti, hogy mi ez a hirtelen változás. Az pedig alapvető, hogy válaszokat kaphasson a kérdéseire, gondolom minden kedves válaszolót idegesítene egy ilyen helyzet egy másfél éves kapcsolat után.
Kérdező, minél hamarabb kérj tőle egy személyes találkozót és mondd el neki, hogy konkrét válaszokat vársz. Mindenképpen jelezd neki, hogy amennyiben nem tudjátok megbeszélni és megoldani ezt a problémát, kilépsz a kapcsolatból, mert te így nem vagy boldog. Ne hagyd magad lerázni, mert ahogy egy válaszoló is írta, elképzelhető, hogy már más van neki vagy épp keres valakit, de addig fenntartja a kapcsolatot veled is. Akárhogy is van, jogod van tudni az igazságot vagy ha nem is hajlandó elárulni, akkor lezárni azt, ami már nem működik. A viselkedéséből úgyis látni fogod, hogy hajlandó-e változtatni vagy már egyáltalán nem érdekli a kapcsolatotok.
Fel a fejjel, tudom, hogy milyen bizonytalanságban lenni! Kitartást és légy erős!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!