Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek a hibája? A férfi hallgat, a nő egész éjjel ír,mert nem kap választ a kérdéseire, pedig fontos kérdések a kapcsolatukat illetően.

Figyelt kérdés
A nő bizonytalan,nem tudja merre megy a kapcsolat,számtalanszor próbálta már megbeszélni, szóban,írásban,de a férfi hallgat. Litaniakat ír, de semmi válasz. És a nő úgy érzi,megfullad. Miért nem lehet felnőtt módjára megbeszélni fontos dolgokat?
2022. jún. 21. 20:03
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem gond ha mással van!!! Akkor fogadd el hogy mással van! :))
2022. jún. 21. 22:08
 22/33 anonim ***** válasza:
18%
A kérdező szerint nem is férfi, mégis picsog utána. A másik kérdésbe meg nem értik, miért van annyi szemét férfi! Ááá nincs, csak az incelek nyekergése az egész! Szemét pasi kell nektek, szemetet kaptok! Ennyi!!!
2022. jún. 21. 22:10
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt a te hibád, mert folyamatosan futsz valaki után, akit nem érdekelsz.

Másrészt ez az illető gerinctelen módon viselkedik veled, egy gyökér. Ő nem fogja kimondani, hogy mi a helyzet.

Neked kéne megválnod tőle addig, amíg a földbe nem döngöl.

2022. jún. 21. 22:27
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Együtt vagytok? Mert nekem ez a helyzet nagyon úgy fest, hogy csak addig irkál veled, még nem talál partnert. Persze nyilván bír is, amúgy nem írna veled, de hidd el, ez lesz.
2022. jún. 21. 22:34
 25/33 anonim ***** válasza:
52%

Ismerős.

Mindig írtam és írtam ő meg csenddel vert.

Oket hívják narciknak.

Mar nem vagyunk együtt.

2022. jún. 21. 22:49
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
25. Attól hogy veled egy nárcisztikus ezt csinálta, attól ez még nem nagyon nárcisztikus dolog.
2022. jún. 22. 00:11
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz lesz, de szerintem el kell engedned. Senki után ne fuss, úgysem fog kitárulkozni, szerintem így szeretne lekoptatni. Gerinctelen.
2022. jún. 22. 00:27
 28/33 anonim ***** válasza:
16%

Ez a nő addig fog neki pincsizni, amíg végleg bele nem tapossa a szarba.

Jó pasit fogtál ki, a legjobbhoz ragaszkodsz. A normális nem kell.

2022. jún. 22. 00:36
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Mert már nem szeret. Én azt javaslom, hogy szakits vele hirtelen. Ha látja, hogy komolyan gondolod, és mégis szeret még, akkor ő fog írni neked, hogy beszéljétek meg. Viszont, ha nem keres, akkor tudod mi a válasz…el kell engedni.
2022. jún. 22. 03:12
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

Azért érdekesek a férfiak. Ha a nők írják, hogy szakíts vele, akkor jön az ítélkezés, hogy mert mi nők azonnal szakítani akarunk, ha valami nem tetszik. Ennek ellenére itt egymás után írják, hogy szakíts vele úgy, hogy másfél éve vagytok együtt és egy hónapja csinálja ezt. Másfél év már bőven elég ahhoz, hogy valaki szerelmes legyen és ragaszkodjon egy kapcsolatban, a kérdező pedig nyilván szereti a férfit és nem érti, hogy mi ez a hirtelen változás. Az pedig alapvető, hogy válaszokat kaphasson a kérdéseire, gondolom minden kedves válaszolót idegesítene egy ilyen helyzet egy másfél éves kapcsolat után.

Kérdező, minél hamarabb kérj tőle egy személyes találkozót és mondd el neki, hogy konkrét válaszokat vársz. Mindenképpen jelezd neki, hogy amennyiben nem tudjátok megbeszélni és megoldani ezt a problémát, kilépsz a kapcsolatból, mert te így nem vagy boldog. Ne hagyd magad lerázni, mert ahogy egy válaszoló is írta, elképzelhető, hogy már más van neki vagy épp keres valakit, de addig fenntartja a kapcsolatot veled is. Akárhogy is van, jogod van tudni az igazságot vagy ha nem is hajlandó elárulni, akkor lezárni azt, ami már nem működik. A viselkedéséből úgyis látni fogod, hogy hajlandó-e változtatni vagy már egyáltalán nem érdekli a kapcsolatotok.

Fel a fejjel, tudom, hogy milyen bizonytalanságban lenni! Kitartást és légy erős!

2022. jún. 22. 08:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!